Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Au dispărut de ani buni din viaţa publică. Ce au ajuns să facă vedetele de altădată

Au dispărut de ani buni din viaţa publică. Ce au ajuns să facă vedetele de altădată

De: Cancan 12/03/2016 | 21:03
Au dispărut de ani buni din viaţa publică. Ce au ajuns să facă vedetele de altădată

În numărul 302 al revistei Ciao puteţi afla detalii despre trecutul vedetelor: cum au debutat ele, dar şi cum au evoluat.
 

Mihaela Tatu – când viaţa bate filmul sau de 3X femeie?

Mihaela Tatu (53 ani) a devenit celebră acum 19 ani, când a debutat în televiziune ca prezentatoare a emisiunii „Viaţa bate filmul”, de la Pro TV, iar din 2001 a avut un succes imens cu emisiunea „De 3X femeie”, de la Acasă TV.

În cazul ei, numele emisiunilor par să fi fost predestinate pentru felul încare a decurs viaţa sa, una care chiar bate filmul. După ce s-a renunţat la „De 3X femeie”, Mihaela şi-a mai încercat norocul pentru o scurtă perioadă în televiziune, cu „Celebri sau nu” (2008), la Antena 2, dar nu s-a bucurat de succes.

Apoi, au început problemele de sănătate: ruptură de menisc, operaţie de fibrom uterin suferită în 2011, şi intervenţie laparoscopică de extirpare a colecistului (2013).

Vedeta s-a facut remarcata, datorita carierei sale in televiziune
Vedeta s-a facut remarcata, datorita carierei sale in televiziune

Toate aceste necazuri au determinat-o să caute o ieşire, aşa că a plecat într-o lungă călătorie spirituală – Camino, care înseamnă parcurgerea pe jos a unui traseu de 826 de kilometri în şase săptămâni şi care trece aproape prin toată Europa, cu destinaţia finală Santiago de Compostela.

S-a întors din această experienţă mult mai pozitivă şi încrezătoare, iar de mai bine de doi ani s-a stabilit la Oradea, unde îşi împrumută vocea pentru personaje de desene animate şi ţine cursuri de dezvoltare personală, prin care îi învaţă pe ceilalţi calea către echilibru şi împlinire.

„Sunt invitată de către asociaţiile de femei din ţară să ţin ateliere de dezvoltare personală. Ne descoperim împreună, învăţăm împreună, aplicăm împreună. De asemenea, merg foarte des la bazin, la Băile Felix, dar şi la teatru, la spectacole, ies cu prietenele, citesc, fac drumeţii în natură. Întotdeauna închei ziua cu o plimbare cu căţelul meu, Gore, indiferent de ora la care ajung acasă. Viaţa e frumoasă şi dacă vrei să se întâmple ceva bun în jurul tău, trebuie să începi cu tine. Pot spune că mă simt aproape împlinită”, îşi descrie Mihaela Tatu viaţa ei actuală.

Anamaria Ferentz îşi trăieşte visul american

Anamaria Ferentz (40 ani) face parte din generaţia trupelor din anii 2000, ea cântând alături de doi băieţi în trupa Demmo.

Practic, după ce au avut o piesă de succes, celebra „7 zile de 3 ori”, blonda a luat-o pe cont propriu, în speranţa că va avea succes, dar nu a reuşit mare brânză. Sătulă să tot încerce vedetismul cu degetul, a decis să plece în Statele Unite, că doar, vorba aia, e „ţara tuturor posibilităţilor”.

S-a agăţat de diverşi români stabiliţi de mulţi ani acolo, în încercarea de a scoate capul la suprafaţă, dar s-a dovedit în zadar. Cel mai bun exemplu este cel al unui milionar pe nume Nick Rădoi, care după ce a găzduit-o luni de zile, a povestit în presă că nu a mai reuşit să scape de ea din casă.

Pentru a-şi câştiga pâinea, Anamaria a început să cânte prin diverse restaurante de români, unde era plătită cu sume modice pentru prestaţiile ei. Sătulă să tot încerce să răzbată la New York, şi-a luat inima în dinţi şi s-a mutat pe costa de Vest, unde zice că-I merge mai bine:

„Adevărul este că eu locuiesc în Los Angeles şi nu mă voi muta înapoi în România. Voi veni mereu pentru familie, prieteni şi proiecte artistice sau de orice altă natură. În America, a cânta pentru biserici înseamnă a cânta în sălile special construite pentru spectacole sau activităţi culturale, de obicei anexe ale bisericilor, sau afară, în spaţiul amenajat pentru festival, cu scenă şi tot aranjamentul.

Sunt mândră să fiu invitată la toate evenimentele de acest fel din America şi Canada, organizate de biserici sau deorice asociaţie culturală. Şi sunt onorată de prietenia mea cu preoţii români de acolo, care se preocupă ca tradiţiile noastre şi cultura românească să nu se piardă.

A fi chemată să cânt în comunităţile româneşti nu înseamnă că trăiesc în anonimat. Iar în ceea ce priveşte celebritatea americană, nu ăsta e motivul plecării mele în Statele Unite”.

Un semn bun totuşi, care arată că nu mai visează cai verzi pe pereţi, ca atunci când a ajuns în State şi şi-a pus un nume de scenă puţin caraghios: Floret Jackson. Pe care de altfel l-a şi explicat la vremea aceea: „Floret Jackson este numele pe care mi l-am ales în copilărie. Fiind mare fan al lui Michael Jackson, când visam eu să ajung cântăreaţă şi să mă mărit cu Michael”.

Catrinel Sandu – de la TV, la tenis în Florida

Catrinel Sandu (39 ani) are state vechi în televiziune, chiar dacă majoritatea şi-o aminteşte ca dansatoarea de la „Cronica Cârcotaşilor”.

A debutat ca reporter la Tele7 ABC, iar în 1999 a câştigat casting-ul pentru emisiunea „Show 21” de la TVR, pe care a prezentat-o timp de un an de zile, alături de Ştefan Bănică Jr., apoi cu Florea Vizante, fiind în paralel şi coregrafă a baletului de la „Surprize, surprize”.

S-a mutat cu emisiunea la Prima TV, apoi a mai prezentat, la acelaşi post TV, emisiuni ca: „Boom Boom” şi „Miss Tres Jolie”, alături de iubitul ei din acea vreme, Lucian Viziru, „Aici e de noi”, cu Cabral, sau „Camera de râs” şi „Caravana Prima”, cu Dan Finţescu.

Catrinel se mentine in forma prin sport
Catrinel se mentine in forma prin sport

În paralel, lucra şi pentru „Cronica Cârcotaşilor”. Între paralel, şi-a făcut timp şi pentru o apariţie într-o revistă pentru bărbaţi…

După încă un an la Naţional TV, Catrinel s-a retras din televiziune, iar în 2006 s-a măritat cu fostul tenisman Gabriel Trifu, alături de care are două fetiţe.

Blonda şi fostul sportiv s-au stability definitiv în Statele Unite ale Americii, unde au început o afacere de familie, descrisă cu lux de amănunte de Catrinel:

„Acum un an, am achiziţionat o bază de tenis, dotată cu 15 terenuri, vestiare, restaurant, sală de gimnastică, şcoală, internat pentru cei care nu sunt din Florida. A necesitat reamanajări şi reparaţii, dar vrem să mai construim încă 6 terenuri de tenis. Investiţia a fost mare, peste 1,5 milioane de dolari.

Am împrumutat de la bancă, aşa că va mai dura cel puţin doi ani ca să ajungem la standardul pe care ni-l dorim, apoi vorbim despre amortizare. Deja ne bucurăm de 250 de membri. Aceasta este ocupaţia noastră de bază. Eu mă ocup de PR şi marketing, organizăm turnee de tenis, evenimente, mai predau şi la un studio de dans”.

Miki de la K-Pital a ajuns Miki prin pub-uri

Cu toţii o ştim ca Miki de la K-Pital, deşi au trecut mulţi ani de când trupa în care a devenit celebră nu mai există. Pe numele ei din buletin Mihaela Marinache, roşcata care era în mare vogă acum mai bine de un deceniu are astăzi 42 de ani şi arată încă foarte bine.

Practic, după ani buni în care părea că a dispărut definitiv şi irevocabil din viaţa publică, Miki şi-a făcut un come-back spectaculos, cu nişte fotografii super-sexy, în costum de baie, pe o plajă exotică. În tot acest timp, roşcata nu a renunţat complet la muzică, ci doar a dispărut de tot de pe radiouri.

Continuă să cânte prin diferite pub-uri şi localuri, câştigându-şi în acest fel existenţa şi pare că a renunţat definitiv la visul de a fi în primplanul showbiz-ului românesc.

Rose Marie Florescu e patroană

Rose Marie Florescu (37 ani) nu a cântat, ea doar a dansat, remarcându-se ca dansatoare în trupa de balet a emisiunii „Surprize, surprize”.

Rol care a fost ca o trambulină pentru blondină, ce a apărut apoi într-o revistă pentru bărbaţi, pe podiumurile de prezentare din cluburi, dar şi în diverse emisiuni TV.

Vedeta are un corp de invidiat de multe femei
Vedeta are un corp de invidiat de multe femei

În 2011, a participat la emisiunea-concurs „Vaporul dragostei”, prezentată de Pepe. A fost practic momentul ei de glorie, pentru că după aceea apariţiile ei publice au fost tot mai rare. Mamă a unei fetiţe, Rosabela, Rose Marie şi-a deschis o afacere alături de sora ei, un salon de înfrumuseţare, care îi aduce un venit fix, atât de necesar pentru o femeie singură.

Silvia de la Vegas la Combat Fit şi iar vioară

Silvia Lăuneanu (39 ani) este cunoscută în showbiz ca „fata cu vioara” sau Silvia de la Vegas, nume cu care a rămas după ce a activat în trupa De la Vegas.

A colaborat mult timp cu Daniel Robu, dar în ultimii ani a fost complet dispărută din peisaj. O sportivă îndârjită, bruneta a făcut din pasiunea ei o meserie, după ce anul trecut a primit oferta de a fi profesoară de Combat Fit – o combinaţie de arte marţiale şi fitness -, la o sală de sport din Capitală.

„Vreau ca multe fete să intre sub bagheta mea magică. Prin acest sport, femeile pot modela uşor diferite părţi ale corpului şi pot învăţa şi diferite mişcări de autoapărare”, se promova antrenoarea de fitness, Silvia.

Se pare însă că această meserie nu este atât de ofertantă pe cât îşi dorea bruneta, care s-a răzgândit şi vrea să fie din nou cântăreaţă. La începutul anului trecut şi-a schimbat numele de scenă în Silvia Lee şi a lansat o piesă, care însă nu a reuşit să urce în topuri, iar acum se zbate în anonimat.

Oana Nistor (Activ) a rămas activă doar în viaţa de familie

Oana Nistor (32 ani) s-a făcut cunoscută ca solistă a trupei Activ, alături de doi băieţi, Avi şi Rudi, vă amintiţi de „Superstar” sau „Doar cu tine”.

Aşa cum se întâmplă în multe cazuri, fată drăguţă, blondina s-a combinat cu un bărbat bogat, în cazul ei fotbalistul Ovidiu Petre, la acea vreme la Steaua. Cei doi s-au căsătorit, au făcut şi un copil, iar Oana a decis să renunţe la cariera muzicală pentru a se dedica în întregime familiei.

Prezenta sa pe scena era una de senzatie, de fiecare data
Prezenta sa pe scena era una de senzatie, de fiecare data

L-a urmat pe fotbalist în Arabia Saudită şi în Italia, acolo unde el a avut contracte bănoase, dar scena încă o atrăgea. Aşa că, în 2010, şi-a încercat din nou norocul cu un proiect solo, care nu s-a bucurat însă de prea mare succes.

În 2013, trupa Activ s-a relansat pe scena de la Romanian Music Awards, unde au lansat o nouă piesă, în colaborare cu casa de producţie a lui Smiley, dar fără succes. Din păcate pentru ei şi, mai ales, pentru Oana, nu s-a întâmplat nimic mai mult.
 
Elena Cârstea vrea să devină celebră în America

Elena Cârstea (53 ani) este una dintre cântăreţele importante ale anilor ‘80- ’90, perioadă în care era nelipsită de la emisiunile TV şi câştiga diverse premii în ţară şi în străinătate, pe la concursurile muzicale.

În urmă cu zece ani, a primit chiar şi Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, de la preşedintele de atunci, dar cariera sa intrase într-un regres. Şi pentru că nu mai ţinea ritmul cu noul val de artişti, în anul 2006, s-a stability definitiv în Statele Unite, unde s-a căsătorit cu un american, Glenn Muttart.

A renunţat astfel la muzică şi s-a angajat ca orice om de rând. În 2009 a fost operată de un anevrism cerebral, dar a trecut cu bine peste acel moment, apoi s-a angajat ca vânzătoare la un magazin de parfumuri, într-un mall, unde nu a rezistat prea mult din cauza stării de sănătate.

A urmat apoi nişte cursuri de asistentă medicală şi chiar a lucrat o clinică, unde conform fişei postului, ea a recoltat sânge şi a realizat analize de laborator.

Nu a rezistat însă mult nici acolo, după câteva luni renunţând şi la acel job unde lucra cu jumătate de normă.

În 2013, s-a înscris în cursa pentru Eurovision şi a participat la finala pentru România, dar fără succes. S-a întors în America unde zice că s-a reapucat de cântat.

“M-am apucat din nou să fac ceea ce îmi place, adică să cânt. M-a invitat biserica de acolo. Acum că fetele mele au crescut, mă întorc la origini. Eu lucrez acum ca agent de real estate, mi-am luat licenţă, am făcut nişte şcoli. Fac asta din plăcere, că am timp liber. Am avut nevoie de ceva timp ca să mă hotărăsc ce vreau să fac”, spunea Elena Cârstea.

Oana Pascaru

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...