Drama fotbalistului Mihai Neşu, care a ajuns în scaunul cu rotile în urma unui accident pe teren, a îndurerat pe toată lumea cu atât mai mult cu cât el a trecut la doar câteva luni de la accident prin alte momente groaznice. Maria, cea care îi jurase credinţă, a decis să îl părăsească, iar apoi a urmat divorţul. Fiecare dintre foştii soţi şi-a văzut de viaţa lui, Mihăiţă Neşu s-a dedicat unor proiecte caritabile prin fundaţia pe care a înfiinţat-o, în timp ce Maria... şi-a văzut de carieră, iar de curând a ajuns în America!

După divorţul de Mihai Neşu, Maria a preferat să se ferească de lumina reflectoarelor şi s-a concentrat pe carieră. Şi-a încercat norocul mai întâi într-o afacere cu încălţăminte, şi a făcut design de pantofi în oraşul natal, Oradea. De ceva timp, însă, a schimbat macazul, a rămas la design, dar a migrat către... designul de interior. În prezent, îl ajută pe fratele ei, Mircea, în afacerea lui, care are ca obiect tocmai designul de interior. Potrivit paginii sale de prezentare, Mircea are succes şi s-a ocupat de decoraţiunile interioare la mai multe hoteluri şi firme, ba chiar a aranjat şi studiourile unei televiziuni, după cum arăta AICI CANCAN.ro, site-ul numărul unu din România.

(CITEŞTE ŞI: Ce s-a întâmplat cu fotbalistul care l-a accidentat pe Mihăiţă Neşu, în 2011!)

Maria işi ajută fratele în afacerea cu decoraţiuni de interior
Maria işi ajută fratele în afacerea cu decoraţiuni de interior

Cum businessul este prosper, a cooptat-o şi pe sora lui, de care este nedespărţit. Fraţii au luat o pauză de la job şi s-au dus în vacanţă în Statele Unite ale Americii, de unde au ţinut legătura cu familia şi prietenii prin intermediul reţelelor de socializare. Maria a vizitat Chicago şi alte oraşe de pe coasta de est, iar apoi a ajuns la relaxare, în sud, în Florida. Aici i-a plăcut cel mai mult fostei soţii a fotbalistului, dacă este să analizăm fotografiile cu peisaje superbe şi mesajele adresate prietenilor virtuali. Maria a poposit chiar şi într-un parc acvatic, unde s-a jucat în apă cu o...pisică de mare. Se poate vedea, fără îndoială, că fosta soţie a lui Neşu trăieşte fericită ”visul american”.

(VEZI ŞI: Gest emoţionant făcut de MIHAI NEŞU, chiar de ziua lui! Cum îi va ajuta pe copiii cu probleme locomotorii)

Mihai şi Maria Neşu nu mai formează un cuplu din 2012, la şase ani de la căsătorie, cei doi decizând, de comun acord, să divorţeze. Pe 19 februarie 2012 Mihai Neşu apărea pentru prima dată la un eveniment fără să o aibă alături de el pe soţia sa. Acest lucru s-a întâmplat la nouă luni de la cumplitul accident care l-a lăsat paralizat.

Poreclit ”Bichonul”, Mihăiţă Neşu îşi dedică acum energia ajutând copii cu dizabilităţi prin fundaţia care îi poartă numele. „Mi-am dorit toată viaţa sa fiu fotbalist. A fost dorinţa mea cea mai mare. Şi a doua cea mai mare, să am fooooaarte mulţi bani. Ce să fac cu ei? Nu ştiu! Nu mi-am dat seama nici acum. Nu ştiu de ce mi s-a întâmplat asta (n.r. accidentarea). Pe mine m-a ajutat să mă descopăr pe mine care eram cu adevărat, nu ce voiam eu să par. Tot ce mi se întâmplă în fiecare zi mă face să ma întorc de unde am plecat toţi. Adică la Dumnezeu. Parcă nu te mai deranjează că eşti în scaun. Toţi avem şanse egale: bolnav, sărac, bogat, sănătos. Cred că Dumnezeu mi-a dat multe daruri pe care nu le-am luat în seamă, eu m-am chitit pe fotbal. Celelalte le-am aruncat la gunoi. Aveam talent şi la desen, la pictură, dar mai ales la modelaj. Eram singurul care aveam răbdare. Dar, din păcate, nu le-am dat importanţă. Eram animalul din om pe teren şi când plecam acasă eram mieluşel liniştit. Voiam să demonstrez tuturor că, deşi eram mic şi firav, mă pot lupta cu oricine de la egal la egal. Aveam o voinţă extremă. Lumea a iubit-o, nu ştiu cât de folositoare mi-a fost asta, dar lumea m-a iubit aşa. Fotbalul e un sport văzut mai puţin ortodox, dar mi-a oferit prietenii care îmi erau cei mai credincioşi. Şi aşa m-am dus şi eu pe drumul asta, al credinţei”, spunea Mihai Neşu într-un interviu la Trinitas.

Citeste despre:mihai nesu, maria nesu, fosta sotie a lui mihai nesu, mihai nesu scaun cu rotile, mihai nesu fundatie, mihai nesu proiecte caritabile


Share On Facebook