Au folosit recuzita lui Sergiu Nicolaescu pentru videoclip! Mandinga si Fly Project s-au ales, insa, cu multe cucuie dureroase!

Publicat: 02/04/2014 | 00:28

Mandinga si Fly Project au dat lovitura! Pentru ultimul videoclip au folosit recuzita lui Sergiu Nicolaescu, obiecte din cel de-al doilea razboi mondial, iar artistii n-au dus lipsa de peripetii! Din cauza caschetelor grele, s-au ales cu multe cucuie.

30 de ore de filmare si peste 25.000 de euro investiti in acest proiect. Asa ar suna in cifre descrierea celui mai nou videoclip semnat Mandinga si Fly Project. Dincolo de aceste numere sta, insa, o povestea mult mai puternica.

Pentru clipul
Pentru clipul „Hello” s-au folosit peste 200 de figuranti, dar si recuzita maestrului Sergiu Nicolaescu foto: youtube.com

Pentru productia „Hello”, cele doua trupe si-au dorit sa recreeze atmosfera celui de-al doilea razboi mondial si sa aduca in fata fanilor o baza militara in adevaratul sens al cuvantului. Asa ca au apelat la peste 200 de figuranti, sute de costume militare, dar si elemente desprinse din filmele lui Sergiu Nicolaescu: lansatoare de obuze, mitraliere si carabine. Toate, chiar cele folosite de maestru in filmele sale.

Tudor si Dan de la Fly Project au intrat in pielea unor generali de razboi foto: Facebook
Tudor si Dan de la Fly Project au intrat in pielea unor generali de razboi foto: Facebook

L-au „reinviat” pe Sergiu Nicolaescu

Regizorul Alex Ceausu s-a ocupat personal de toate aceste amanunte, iar membrii echipei de filmare s-au distrat copios pe seama faptului ca a pus mana pe echipamentul lui Nicolaescu.

„Cei de la filmare glumeau pe seama desfasurarilor impresionante de armament, masini militare si soldati si spuneau ca Sergiu Nicolaescu traieste…e Ceausu”, a povestit acesta, pentru CANCAN.ro.

Elena de la Mandinga este extrem de sexy in noul videoclip
Elena de la Mandinga este extrem de sexy in noul videoclip

CITESTE SI:

El este noul iubit al Elenei de la Mandinga? Uite cine i-a tinut companie la film

Baietii de la Fly Project l-au cucerit pe Putin si au cantat de 3 ori pentru el: „Am fost la petreceri private si ne-a cerut sa..”

Tataee de la BUG Mafia i-a schimbat viata! Trebuia sa se faca economist, dar a ajuns.. Vezi povestea fabuloasa a unui artist

Alex Ceausu a incercat sa recreeze in videoclip o baza militara din cel de-al doilea razboi mondial
Alex Ceausu a incercat sa recreeze in videoclip o baza militara din cel de-al doilea razboi mondial

Au avut parte si de un incident… comic

Admiratia pentru decorurile militare si recuzita din cel de-al doilea razboi mondial s-a terminat, insa, cand cei peste 200 de figuranti trebuiau sa isi arunce in aer caschetele. Fara sa isi dea seama de greutatea lor, acesta au ajuns sa se raneasca singuri.

Mandinga si Fly Project foto:redactia4fun.ro
Mandinga si Fly Project foto:redactia4fun.ro

„La un moment dat strigam spre ei sa-si arunce in aer chipiurile si caschetele pe care le purtau pe cap. Cativa dintre ei aveau si caschete de infanteristi, originale din cel de al doilea Razboi Mondial, fabricate din tabla groasa si foarte grea. Oamenii n-au realizat asta si au aruncat cu ele in aer si si-au dat seama din ce sunt fabricate cand au inceput sa cada pe ei”, ne-a povestit Alex Ceausu, regizorul clipului.

Tudor de la Fly Project e un mare admirator al lui Nicolaescu

Filmarile pentru videoclipul piesei „Hello” au fost o experienta pe care Tudor Ionescu, liderul trupei Fly Project, nu o va uita prea curand. Acesta este pasionat de filmele lui Sergiu Nicolaescu, asa ca s-a bucurat din plin de aceste momente. „Cand eram copil, am vazut toate filmele lui Nicolaescu. El este idolul meu”, ne-a marturisit acesta.

„Cei de la filmare glumeau pe seama desfasurarilor impresionante de armament, masini militare si soldati si spuneau ca Sergiu Nicolaescu traieste.” Alex Ceausu

Aiana Dinu

Citește și...