Au impartit acelasi barbat si s-au certat ca la usa cortului! Cele doua bombe sexy s-au reintalnit, iar noi avem filmarile

Publicat: 10/01/2015 | 00:18

Ambele au trecut prin patul lui Adrian Cristea, dar asta nu le-a impiedicat sa puna pe picioare o afacere, impreuna. Ulterior, Denisa Botcari si Carla Olos s-au certat la cutite, dar se pare ca inca mai au chestiuni de rezolvat.

Recent, Denisa Botcari si Carla Olos s-au intalnit si s-au comportat ca niste prietene cu state vechi. Dupa ce au impartit acelasi barbat, pe fotbalistul Adrian Cristea, au fost si la cutite din cauza afacerii pe care o aveau impreuna. Numai ca se pare ca timpul le-a vindecat supararile.

 

Cele doua discuta daca sa mai continue sa fie asociate sau nu
Cele doua discuta daca sa mai continue sa fie asociate sau nu

S-au intalnit sa vada daca mai raman sau nu asociate

 

Serile trecute, fostele lui Adrian Cristea si-au dat intalnire intr-o cafenea de fite din centrul Capitalei. Motivul intalnirii a fost acela de a discuta daca mai raman sau nu asociate la salonul de tatuaje, afacere pentru care s-au balacarit in ultima perioada, dar, intr-un final, cele doua au uitat de divergente si s-au comportat ca adevarate prietene. Va reamintim ca roscata Carla Olos a vrut sa o actioneze in judecata pe Denisa ca nu se ocupa de afacere si ca nici nu o lasa pe ea sa vada de bunul mers al salonului. Intr-un final, amenintarile nu au fost duse la bun sfarsit, iar acum fetele incearca din nou o relatie stransa.

 

Carla Olos

CITESTE SI:

Bomba in showbiz! Denisa Botcari, fosta iubita a lui Bote si a printului Cristea, e insarcinata! N-au cum sa ghicesti cine e TATAL

Dezvaluiri bomba din trecutul necurat al fostei iubite a lui Cristea! Ce facea noaptea pentru bani! Primea 150 RON pentru asta!

 

Denisa si Carla au revenit la sentimente mai bune
Denisa si Carla au revenit la sentimente mai bune

S-au adus jigniri grave

 

Daca, in urma cu ceva vreme, se „complimentau” reciproc cu apelativul „femeie usoara”, acum Denisa si Carla par sa fi ingropat securea razboiului. Cat timp au stat la masa, cele doua tinere au ras, au glumit si chiar si-au promis ca se vor intalni mai des, in functie de timpul de care dispune fiecare dintre ele.

 

Denisa Macovei