Au intrat peste ea în casă şi…Văduva lui Fane Spoitoru, dată afară din vila în care a locuit cu interlopul!

Publicat: 17/06/2017 | 00:00

Văduva lui Fane Spoitoru a părăsit vila din Voluntari în care a stat ani la rând, după ce, în urmă cu două luni, proprietarul a dat-o în judecată. Acesta a obţinut evacuarea din cauza unor datorii mai vechi. (VEZI ŞI: Scene cutremurătoare la mormântul lui Fane Spoitoru: văduva a plâns pe cruce şi… -IMAGINI EXCLUSIVE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA)

Chiar dacă Elena Ion a atacat sentinţa la instanţa superioară, decizia este executorie, iar astfel a fost posibil ca femeia să fie scoasă din casă. În luna aprilie, proprietarul vilei a dat-o în judecată pe văduva lui Fane Spoitoru în urma unor neînţelegeri financiare şi a obţinut dreptul de evacuare a femeii din imobilul respectiv.

Proprietarul nu s-a mulţumit doar cu decizia de evacuare, aşa că a cerut judecătorilor să aprobe executarea silită a Elenei Ion pentru că ea nu a achitat nişte datorii mai vechi. ”Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu reprezentat de sentinţa civilă nr… Fără cale de atac”, se arată în decizia instanţei. (VEZI ŞI: SCANDAL PE BANI DUPĂ MOARTEA LUI FANE SPOITORU)

Văduva lui Fane Spoitoru spune că are datorii mari
Văduva lui Fane Spoitoru spune că are datorii mari

Văduva lui Fane Spoitoru declara recent că nu are niciun venit şi că a rămas cu datorii mari după moartea soţului ei. „Nu mi-a rămas absolut nimic după moartea lui Fane Spoitoru. Am rămas cu datorii mari, nu spun sume”, a spus Elena Ion. (CITEŞTE ŞI: Soţia temutului interlop, somată să elibereze casa din Pipera – EXCLUSIVITATE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA

Fane Spoitoru a murit pe 7 aprilie 2016, într-un spital din Israel, unde era internat pentru tratarea unor afecţiuni. Potrivit rudelor, el a suferit un accident vascular grav şi câteva zile a fost ţinut în viaţă numai de aparate. (AFLĂ DE AICI: CE S-A ÎNTÂMPLAT CU POLIŢISTUL CARE L-A ÎMPUŞCAT PE ION TITIŞOR)