Fotbalistul de la ACF Fiorentina, Ciprian Tătăruşanu, are o soţie extrem de sexy după două naşteri, o familie minunată, o casă în centrul Capitalei dar şi.....datorii la întreţinere! Atacantul are un conflict cu vecinii săi şi totodată Asociaţia de Proprietari a blocului unde locuieşte, care l-a dat în judecată! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Preşedintele Asociaţiei de Proprietari din Complexul rezidenţial unde locuieşte familia Tătăruşanu a deschis procesul la sfârşitul anului 2016, astfel că dosarul este încă în faza procedurală şi fotbalistul nu a apucat încă să dea explicaţii în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 5. Conflictul este însă de durată, cam din 2014, când soţia lui Tătăruşanu, Antoaneta, se ”războia” cu conducerea blocului şi vecinii, Asociaţia de Proprietari. Între familia fotbalistului şi Asociaţie a existat un schimb de corespondenţă care acum se află ataşată la dosar. Potrivit acesteia, familia Tătăruşanu a contestat calculul cotelor de întreţinere dar şi mai multe penalităţi aplicate acestora, refuzând să le plătească, iar Asociaţia a decis să meargă la judecată! Printre ”amenzile” contestate de ”pârâţi” se află şi o aşa numită ”penalitate pentru încălcarea normelor de igienă”, pe care unii proprietari o consideră ilegală. Asociaţia arată însă că aceasta a fost aprobată de Comitetul Executiv, deci este aplicată în mod legal! Mai mult decât atât, fotbalistul şi soţia lui ar fi fost penalizaţi de către Asociaţia de Proprietari şi pentru o avarie la reţeaua de apă, întrucât accesul echipei de instalatori ar fi fost întârziat din cauza imposibilităţii de a pătrunde în apartament!

Ciprian Tătăruşanu are 31 de ani şi în prezent joacă la ACF Fiorentina. Împreună cu Antoaneta, considerată una din cele mai sexy soţii de fotbalişti, aşa cum am scris, au împreună doi băieţi, Matei şi Sebastian. Primul născut, Sebastian, a venit pe lume acum aproape trei ani, în martie 2014, iar în vara lui 2016 Antoaneta l-a născut şi pe Matei. Soţia fotbalistului arată însă senzaţional după două naşteri!

Citeste despre:ciprian tatarusanu, antoaneta tatarusanu, sotie tatarusanu, tatarusanu proces, tatarusanu copii, tatarusanu echipa


Share On Facebook