Au ridicat 400.000 de euro din Piaţa Romană! Lamborghini Aventador tras pe dreapta!

Publicat: 09/02/2013 | 23:00

Trecatorii care se aflau zilele trecute in zona Pietei Romane din Capitala au putut sa admire un Lamborghini Aventador, insa nu in miscare, si asta pentru ca bolidul fusese remorcat si urcat pe rampa, probabil din cauza unor probleme pe care le avea.

Aventador-ul este urcat pe platforma
Aventador-ul este urcat pe platforma

Aventador-ul nu este o masina des intalnita pe strazile Capitalei, iar atunci cand bolidul ruleaza pe sosea, trecatorii intorc capul pentru a-l admira, mai ales ca, se stie, pretul masinii depaseste 400.000 de euro, in functie de dotari. Lamorghini Aventador este o masina nervoasa, de viteza, iar atunci cand e in miscare, nici nu apuci sa te uiti bine la ea, ca a si disparut. De aceasta data, insa, cei aflati in Piata Romana au putut sa o admire in voie.

Aventador

O masina de remorcare se afla langa bolid, iar angajatii firmei respective au legat Aventadorul cu un cablu si l-au urcat pe platforma, cel mai probabil pentru ca bolidul avea o problema.

Dan Nicorescu are un Aventador in garaj

Dan Nicorescu are in garaj un Lamborghini Aventador
Dan Nicorescu are in garaj un Lamborghini Aventador

Printre cei care detin un Lamborghini Aventador se numara si milionarul Dan Nicorescu. Acesta a mers personal la Viena dupa masina si a condus 1200 de kilometri pana a parcat-o in garaj, langa celelalte masini ale sale. Milionarul a declarat ca este extrem de multumit de achizitia facuta.„Nu are nicio legatura cu masinile pe care le-am condus pana acum, si eu chiar nu vorbesc in necunostinta de cauza pentru ca mai am un Bentley si un Rolls Royce. Dar Aventador-ul este altceva. Este SF. Simt ca sunt in avion! Este ultra-accesorizat, ultra-tehnologizat. E mai mult decat speram!”, declara pentru cancan.ro omul de afaceri.

Bogdan Galca

 

Citește și...