Au strans randurile pentru Szoby Cseh! Actorii au organizat un spectacol special pentru indragitul cascador

Publicat: 25/06/2013 | 18:50
Au strans randurile pentru Szoby Cseh! Actorii au organizat un spectacol special pentru indragitul cascador

Florin Piersic este foarte aproape de bunul sau prieten, Szoby Cseh. Cei doi au fost colegi de platou foarte mult timp si au facut echipa in seria "Margelatu".

Florin Piersic si Szoby Cseh umpleau salile de cinema, in anii 80, cu seria de filme „Margelatu”. Cei doi au facut echipa si au jucat impreuna, unul in rolul lui Margelatul, altui in cel al lui Buza de Iepure in „Drumul oaselor”, Trandafirul galben”, „Misterele Bucurestilor”, „Masca de argint”, „Colierul de turcoaze” si „Totul se plateste”.

Acum, din pacate, Szoby Cseh este la pat suferind de un mielom multiplu si face tratamente costisitoare, iar Piersic ii vine in ajutor si urca pe scena intr-un spectacol de caritate cum nu s-a mai organizat altul pana acum.

Margelatu

Denumit „Alaturi de Sobi Cseh”, spectacolul va avea loc pe 28 iunie, la Sala ArCub (strada Batistei, nr 14, sectorul 2) din Bucuresti, unde vor fi asteptati prietenii si sustinatorii marelui cascador.

Mai mult, pe scena vor urca si actorii: Maia Morgenstern, Oana Pellea, Carmen Tanase, Maria Buza, Constantin Cotimanis, Mihai Verbitchi, Silviu Biris si Crina Matei, pretul biletului de intrare fiind de 30 de lei, banii colectati si restul donatiilor, urmand sa ajunga la Szoby Cseh.

Donatiile se fac pe perioada spectacolului la urnele special amenajate si in contul: RO09RNCB0318029310470002, deschis la BCR, pe numele:”Cseh Szabolcs Imre”.

Ionut Chiperi

Citește și...