AUGUSTIN VIZIRU, hărţuit în club de o ”gonflabilă”! A fugit la mare fără DOINIŢA şi…

Publicat: 20/06/2016 | 16:10

Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru se ştiu de mulţi ani, de când împărţeau platourile de filmare ale telenovelele româneşti. Dar, de când sunt împreună, cei doi parcă au devenit cu totul alţi oameni, dragostea schimbându-i aproape complet.

Şi, pentru că au suferit foarte mult în dragoste, amândoi fiind înşelaţi de parteneri, relaţia lor este una care se bazează dragoste necondiţionată şi foarte multă încredere. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 în România, l-a filmat pe pe Augustin, în weekend la mare, într-un club din Mamaia, unde s-a dus fără iubita lui, Doiniţa.

Augustin a încercat să fie drăguţ, dar fata a fost puţin insistentă.
Augustin a încercat să fie drăguţ, dar fata a fost puţin insistentă.

La un moment dat, artistul este „agăţat” de o blondă focoasă care îşi foloseşte, aşa cum puteţi observa şi în imagini, toate atuurile de femeie fatală pentru a îi atrage atenţia, dar din păcate pentru ea, nici una dintre metode nu funcţionează. Cel mai probabil, în acele momente, Augustin se gândea că dacă Doiniţa ar fi fost prezentă, aceasta situaţie stânjenitoare nu ar mai fi existat. La toată scena a asistat un prieten de al lui Augustin care i-ar fi spus: „Cum ai ratat-o pe asta? E gonflabilă e superbă, pe vremuri nu făceai de astea”? Toată discuţia a fost, evident, în spirit de glumă.

O carieră de succes

Doiniţa Oancea a debutat în actorie cu rolul din serialul tv “Inima de ţigan” în 2008. Înainte de a ajunge cunoscută datorită rolurilor pe care le-a interpretat a fost director campanie de spectacole, hostess, promoter. După ce a terminat facultatea a ajuns oarecum în lumina reflectoarelor pe o scenă din Tokio împreună cu Mahala Răi Bandă şi Rona Hartner. A dansat acolo, apoi a avut norocul să i se ivească o nouă şansă, şi anume aceea de a dansa în cadrul unei companii de spectacole, unde a ajuns apoi director adjunct. După o relaţie eşuată cu managerul Lorei Ionuţ Ghenu, Dointa şi-a găsit liniştea în braţele lui Augustin.

Augustin este fratele lui Lucian Viziru şi nepotul marelui jucător de tenis Gheorghe Viziru.

Citește și...