Autoritatile sunt in alerta! O masina suspecta a fost gasita intr-un lac din Pipera

Publicat: 01/03/2015 | 10:57
Autoritatile sunt in alerta! O masina suspecta a fost gasita intr-un lac din Pipera

Un cetatean a sunat duminica dimineata la numarul unic de urgenta 112 pentru a anunta ca in Lacul Balta Rosia din Pipera se afla un autoturism scufundat. Imediat, la fata locului au sosit mai multe echipaje de interventie.

Autoritatile au incercat mai intai sa afle daca nu exista victime in urma scufundarii autoturismului. Scafandrii au cautat prin zona si au intrat in apa de mai multe ori, insa fara niciun rezultat. Apoi, tot ei au fost cei care au legat masina pentru a fi scoasa la suprafata urmand ca in jurul amiezii sa intre din nou in apa pentru a verifica daca nu exista persoane decedate.

Masina scufundata Pipera

Imediat ce masina a fost scoasa la suprafata, politistii au verificat numarul de inmatriculare pentru a stabili cui ii apartine. Oamenii legii merg si pe varianta ca autoturismul ar fi fost aruncat in apa chiar de catre proprietar sau de catre niste hoti care l-au folosit pentru a da o spargere.

Masina scufundata Pipera

Masina a fost gasita la 3 metri sub apa, cu geamurile si usile inchise. La fata locului s-au deplasat si cei de la Serviciul Criminalistica pentru a continua cercetarile.

(Sursa imagini: Capturi Romania TV)

R.O.

 

Citește și...