Avalanșa din Bucegi a mai făcut o victimă. Cele două trupuri neînsuflețite au fost găsite de salvamontiști pe Valea Morarului

Autor: Maya Radu
Publicat: 10/12/2018 | 14:35

Avalanșa produsă, duminică, în Masivul Bucegi a omorât doi oameni, deși inițial se știa doar de unul.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) Cea de-a două victimă a avalanșei a fost descoperită în urmă cu puțin timp de salvamontiști. Victima a fost găsită fără viață îngropată la 50 cm în zăpadă. (VEZI AICI: AVALANȘĂ ÎN MASIVUL BUCEGI! UN BĂRBAT ȘI-A PIERDUT VIAȚA)

Salvamontiștii se pregătesc să coboare acum trupurile neînsuflețite de pe munte, pentru a fi transportate la Serviciul de Medicină Legală în vederea necropsiei.   (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Alarma a fost dată duminică

Victimele au fost ambele găsite pe Valea Morarului, de către salvamontiștii din Bușteni. Alarma a fost dată duminică de câțiva turiști.

(VEZI ȘI: POVESTEA ROMÂNILOR UCIŞI DE AVALANŞĂ, ÎN MUNŢII CĂLIMANI)

“Un bărbat a fost surprins astăzi, (duminică – n.r.) de o avalanșă pe Valea Morarului. Accidentul s-a produs în jurul orei 13:30 și doi turiști aflați în apropiere au fost martori la întreagă scenă. Ei au descoperit, pe avalanșă scursă, o persoană care nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.  (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)
Spre locul accidentului au plecat două echipe de salvatori din Bușteni și Prahova,  iar după lăsarea întunericuluiintervenția a fost întreruptăDupă mai multe cercetări, avem motive întemeiate  credem  există și o două victima îngropată în zăpadăMâine dimineață (luni, n.r.) vor fi reluate căutările. Pericolul de avalanşă se menţine în întreagă zonă montană, existând depuneri mari de zăpadă aduse de vânt, în special în zona văilor”, au transmis, duminică, reprezentanții Salvamont Bușteni.

Citește și...