Avem detalii de ultimă oră. Carmen Şerban, la un pas de moarte!

Publicat: 05/02/2018 | 00:00

Cântăreaţa de muzică de petrecere Carmen Şerban a fost la un pas de moarte după ce a luat foc în propria brutărie. Nu e singura dată când viaţa artistei a fost în pericol, aceasta a mai adormit la volan şi a învins boala pe care a depistat-o la un sân. Totul cu ajutorul credinţei. (VEZI ŞI: Carmen Şerban a vorbit despre căsătorie. “Cu măriţişul...” Ce planuri are artista pentru anul 2018)

La 46 de ani, cântăreaţa Carmen Şerban şi-a văzut moartea cu ochii de mai multe ori. De fiecare dată a îmbrăţişat credinţa şi a trecut peste obstacolele vieţii prin rugăciune. Înainte de a deveni cântăreaţă, Carmen a avut o brutărie, lângă Timişoara. În urma unei deflagraţii, artista a scăpat cu viaţă ca printr-o minune.

”Aveam o brutărie pe vatră, foarte veche, de vreo 200 ani, ieşea pâine foarte bună. Am avut un incendiu acolo, era pe ţiţei, a venit focul pe mine, m-am ars puţin mai tare, am ajuns la spital, am lăsat totul acolo şi n-am mai luat nimic, am abandonat, îşi aminteşte solista momentele dificile din viaţa ei. (CITEŞTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Carmen Şerban se mărită. “Am un iubit, o să fac şi un copil!” Cum s-a distrat cu viitorul soţ de Revelion)

Carmen Şerban a lăsat în urmă afacerea cu pâine şi a început să cânte. Odată ce a început să cutreiere ţara, la concerte, artista a fentat din nou moartea după ce a adormit la volan. ”Nu mai puteam să ţin ochii deschişi. M-am oprit, am băut cafea, am dormit, şi mergeam pe drum, înainte de Horezu, mi s-au închis ochii şi am alunecat de pe şosea. Dumnezeu mă iubeşte şi nu mor aşa uşor, nu mor caii când vor câinii. Mi-am dat seama că ceva nu e în regulă energetic, am început să mă rog, şi am ajuns la Bucureşti cu bine rugându-mă”, a mai povestit cântăreaţa.

 „Dacă stai de partea lui Dumnezeu, nu există teamă”

Anul trecut a mai avut parte de o cumpănă a vieţii. Artistei i-a fost descoperită o tumoare la sân. Rugăciunile făcute au ajutat-o să treacă cu bine şi peste această boală. ”Eu ştiu că teama este frustrarea, ura, dorinţa de răzbunare, toate astea sunt arme prin care diavolul pune stăpânire pe sufletul omului. În momentul ăla trebuie să ne rugăm, chemăm un arhanghel, pe Mihail, pe Iisus Christos sau pe Maica Domnului şi teama dispare. Dacă stai de partea lui Dumnezeu, nu există teamă. Sunt 100% sigură că ăsta e secretul meu cu care am trecut prin toate, credinţa. Altfel, eram de mult la trei metri sub pământ”. (VEZI ŞI: Carmen Şerban a vorbit despre legătura pe care o are cu Dumnezeu. “Degeaba sclipesc hainele pe oameni dacă…”)

Carmen a slăbit 13 kg după ce, anul trecut, o persoană dragă ei s-a stins. Acum vrea să înceapă o nouă viaţă. Şi-a scos la vânzare apartamentul din complexul în care este vecină cu Tăriceanu şi cu Cristian Boureanu.  (CITEŞTE PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Carmen Şerban şi-a stăpânit cu greu LACRIMILE la TV: „Nu mai este printre noi, a fost cea mai importantă persoană din viaţa mea”)

 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...