Carmen Şerban şi-a stăpânit cu greu LACRIMILE la TV: „Nu mai este printre noi, a fost cea mai importantă persoană din viaţa mea”

Publicat: 05/11/2017 | 12:25

Prezentă într-un platou de televiziune, Carmen Şerban a vorbit azi despre un subiect delicat din viaţa ei. Cântăreaţa a făcut dezvăluiri emoţionante despre o persoană care a părăsit această lumea şi care era cea mai importantă din viaţa ei.

În cadrul unui interviu, Carmen Şerban a vorbit despre relaţia ei cu divinitatea, dar şi despre subiecte sensibile, care aproape că au făcut-o să izbucnească în plâns. Vedeta a mărturisit cu vocea stinsă că are o rochie realizată manual în totalitate, iar corsurile au fost suportate de fostul iubit, care a murit. În semn de respect pentru gestul său, ea a decis în timp ce ţinuta nu era gata să graveze iniţialele bărbatului iubit. Acea rochie încă o mai păstrează şi o mai poartă din când în când.

Artista a mai povestit că şi-a rugat o rudă să-i construiască un dulap rotativ pentru încălţăminte în care îi încap aproape 100 de perechi de pantofi. Peste câteva săptămâni, Carmen Şerban va boteza un băieţel şi o fetiţă: Luca Mihail şi Maya.

„Pentru mine e necesar să ţin contactul cu Dumnezeu, aşa cum pentru unii e important să facă duş în fiecare zi. (…). La mine nu există zi fără rugăciune sau fără să aprind o lumânare, merg şi la biserică des. A devenit un mod de viaţă şi să ştii că e un mod de viaţă foarte plăcut. (…). Nu, îmi ţin pantofi. Nu, acel dulap l-am găsit pe internet, e un video foarte şmecher. (…). De anul trecut am vorbit cu tatăl unui finuţ şi vreau să îţi spun că a ieşit mai frumos decât cel de pe interne. Aproape 100 de perechi de pantofi îmi încap, dar mi-au mai rămas pe afară. (…). Am vreo 60 de rochii de seară, de cocktail-uri. Toate sunt speciale, toate au locul lor. (…). Da, într-adevăr e o rochie mai specială, pe care am croit-o în perioadă în care eram cu cineva – a fost creată de la cap la coadă – da, am venit şi eu cu ceva, am pus iniţialele persoanei respective, dar nu, el nu mai e printre noi.  A fost cea mai importantă persoană din viaţa mea, da, nu, nu mai este printre noi. (…). Da, nu e un subiect simplu pentru mine.”, a povestit artista cu multă emoţie în glas în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și...