Avem dovada în exclusivitate. Celebra prezentatoare TV & fostul soţ s-au împăcat de dragul fetiţei!

Publicat: 04/09/2017 | 00:00

Anca Lungu şi Ştefan Lungu s-au întâlnit după ce au divorţat la sfârşitul lunii iunie, iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. Anca Lungu a dus-o pe fetiţa ei la tatăl acesteia, Ştefan, iar, dacă nu am şti, nici nu ne-am gândi că cei trei nu formează în continuare o familie. (VEZI ŞI: Am filmat întreaga scenă pe şoseaua de centură! Proaspăt divorţată, cunoscuta prezentatoare TV a fost ”agăţată” în trafic de un mic milionar…)

De dragul fetiţei lor, Anca Lungu şi Ştefan Lungu au lăsat deoparte problemele care au dus la divorţul lor şi s-au comportat în preajma celei mici ca şi cum ar fi în continuare membrii aceleiaşi familii. Pentru ca cea mică să nu fie afectată de divorţul părinţilor ei, Anca şi Ştefan Lungu şi-au zâmbit şi au stat foarte aproape unul de celălalt.

Anca Lungu a dus-o cu maşina pe fetiţă la Ştefan Lungu, fiind rândul omului de afaceri să stea cu fiica lui. Anca şi Ştefan Lungu au lăsat deoparte toate disensiunile care au dus la divorţul lor şi, de dragul copilului, au zâmbit în permanenţă. Înainte de a o lăsa pe fetiţă cu tatăl ei, Anca Lungu a strâns-o în braţe şi a pupat-o, apoi s-a urcat în maşină, lăsându-i pe cei doi împreună.

În ultima vreme s-a scris că Ştefan Lungu ar forma un cuplu cu fosta soţie a lui Adrian Mutu, Alexandra Dinu, însă afaceristul a negat vehement aceste informaţii. ”Dacă aş şti (n.r. motivele pentru care pozele în care apare împreună cu Alexandra Dinu au fost făcute publice abia după o lună), aş spune. Probabil cineva mă iubeşte mult şi are un interes ca ele să apară. Eu sunt împăcat cu mine, sunt mulţumit că atunci când îmi văd copilul îl pot privi în ochi şi ştiu că am fost sincer cu el. Cineva probabil a fost foarte interesat ca ele (n.r. pozele) să apară, dar eu nu am ce să ascund. Când o să am pe cineva, o să ies cu ea de mână pe stradă. Nu am de ce să mă ascund. Dar acum nu am. Eu muncesc de-mi sar capacele, de dimineaţă până seara. Nu am fost toată vara la mare pentru că nu-mi doresc să apar. Eu şi Alexandra suntem prieteni foarte buni de mulţi ani, dar nu a fost, nu este şi nici nu va fi niciodată nimic între noi doi. Nu am ce să ascund”, a declarat Ştefan Lungu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Varianta lui Ştefan este întărită şi de o altă informaţie pe care am aflat-o: Alexandra Dinu a părăsit ţara în urmă cu o lună, plecând în America, unde a petrecut câteva săptămâni. În prezent, ex-soţia lui Adrian Mutu se află la Budapesta, lucru care confirmă, o dată în plus, atât spusele lui Ştefan Lungu, cât şi informaţiile aflate de CANCAN.RO, cum că fotografiile sunt vechi de o lună. (VEZI ŞI: Ce mai face şi cum arată acum Alexandra Dinu, prima soţie a lui Adrian Mutu)

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lui iunie

Anca şi Ştefan Lungu au divorţat la sfârşitul lunii iunie. Surse din apropierea cuplului au confirmat faptul că cei doi au divorţat la notar, în termeni amiabili. Separarea s-ar fi produs în urmă cu o lună şi jumătate.

Anca Lungu şi Ştefan Lungu s-au cunoscut în 2012, atunci când acesta era căsătorit cu Albertina Ionescu. Cei doi s-au căsătorit în secret în anul 2014, în acelaşi an născându-se şi fetiţa lor, Natalia. Anca Lungu a mai fost căsătorită pe când avea 20 de ani cu Octavian Rusu, fost director de programe la Prima TV. (CITEŞTE ŞI: Anca Lungu stârneşte invidia multor femei! Cu ce star a ajuns să se pozeze)

Citește și...