Avem dovada unei relaţii nefireşti. ”Periculosul” a pus mâna pe LEXY!

Publicat: 07/04/2016 | 23:20

Când am insinuat că lui Bogdan Mogoş i-ar plăcea bărbaţii, acesta s-a supărat. Acum, că apare de mână cu o tânără celebră, începem să credem că e altceva la mijloc. În sensul că nu face sex nici cu femei, nici cu bărbaţi.

Periculosul face mişcarea ”Bote”
Designer-ul, cāruia cel mai citit site din România i-a găsit numele de scenă Bogdan Periculosul, urmează, zice lumea rea din oraş, căile bătătorite şi de alţi designeri celebri care au aceleasi preferinte. În sensul că, după ce au apărut în presă zvonuri despre faptul că, de fapt, ar ”juca la echipa adversă”, Mogoş s-a afişat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-o ipostază suspect de heterosexuală cu Lexy. Mai precis, Periculosul o ţinea pe Lexy de mână, ostentativ chiar, parcă cerşind să fie, în sfârşit, surprins în ipostaze tandre cu o femeie.
Nu ne-am grăbi însă să spunem că fiica miliardarului ”Nic” are o nouă relaţie. Pare, mai degrabă, un gest făcut din prietenie.
Nu o să mai spunem că Bogdan Mogoş este homosexual, pentru că s-a supărat pe noi ultima oară. O să spunem că, judecând după faptul că Lexy Milionăreasa îl ţine de mână pe ”Periculosul”, s-ar putea ca ea să fie lesbiană.
Nu o să mai spunem că Bogdan Mogoş este homosexual, pentru că s-a supărat pe noi ultima oară. O să spunem că, judecând după faptul că Lexy îl ţine de mână pe ”Periculosul”, s-ar putea ca ea să fie lesbiană.
Periculosul şi plecata de acasă
Relaţia de „best friends forever” dintre Lexy şi Periculosul durează de mult timp, site-ul citit zilnic de jumătate de milion de români mai pomenind despre aventurile celor doi prin cluburile de centru. De altfel, faptul că stă cu frumosul poponeţ pe o avere considerabilă nu o împiedică pe Alexandra (zisă Lexy) să prefere anturajul ”secţiei 19” şi-a multor altor dubioşi.
Bogdan Mogoş era prieten cu Lexy şi atunci când a fost ridicat de mascaţi într-un club din Mamaia, cu suspiciune de posesie de droguri, ocazie cu care chiar a declarat, spre amuzamentul cititorilor Cancan: ”Nu sunt periculos, nu pot să fac rău nimănui!”. Awww, haide, mă, Boghi, că ne-ai înmuiat cu asta.
Gata, gata, am terminat. Cu glumele adică, nu te mai gândi la prostii!
Auzi, Bogdane, dar de ce crezi tu că nu eşti periculos? De exemplu, nu crezi că prietena ta Lexy este în pericol s-o părăseşti şi să-i frângi inima? Hai, nu mai fi aşa modest, că suntem convinşi că ai suficient potenţial de macho încât să rupi multe inimi, de-acum înainte!
Ana Manole
Citește și...