Loading the player...

Vincenzo Castellano nu are ochi pentru o altă femeie nici la trei ani după despărţirea de Antonia. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a fotografiat la LOFT, unde o blondă a făcut tot posibilul să-i atragă privirile, însă în zadar. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Vincenzo a trecut peste despărţirea de Antonia, însă se pare că încă nu e pregătit pentru o nouă relaţie, fiind complet dezinteresat de farmecele feminine.

Vincenzo Castellano a petrecut o noapte cu prietenii la LOFT, netulburat de prezenţa insistentă a unei blonde
Vincenzo Castellano a petrecut o noapte cu prietenii la LOFT, netulburat de prezenţa insistentă a unei blonde


CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, l-a filmat pe Vincenzo Castellano la LOFT cu prietenii. Italianul a venit şi s-a aşezat cuminte la masă, unde şi-a petrecut întreaga seară, în ciuda eforturilor disperate ale unei blonde de a-i atrage atenţia. (VEZI AICI: VINCENZO CASTELLANO, DE NERECUNOSCUT)

În imagini se observă cum tânăra stătea pur şi simplu în picioare, întoarsă oarecum cu spatele spre scaunul gol. Când şi-a făcut apariţia Vincenzo, blonda s-a întors cu faţa la el şi a început să danseze lasciv pentru a-i atrage atenţia şi a-i intra în graţii. În zadar însă, pentru că italianul a ignorat-o complet, fiind mult mai interesat de prietenii cu care se afla la masă. (CITEŞTE ŞI: CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎN PROCESUL INTENTAT DE ALEX VELEA IUBITEI SALE)

Vincenzo nu a băgat-o în seamă pe blondă
Vincenzo nu a băgat-o în seamă pe blondă


Vincenzo Castellano şi Antonia se chinuie de trei ani să divorţeze

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au despărţit în urmă cu trei ani, atunci când artista a început o relaţie cu Alex Velea, împreună cu care acum are doi băieţi. Cântăreaţa şi italianul au întârziat finalizarea formalităţilor de divorţ din cauză că nu au reuşit să ajungă la o înţelegere în legătură cu custodia fiicei lor, Maya, în vârstă de şase ani. Condiţia pentru ca Vincenzo să-i acorde divorţul Antoniei a fost ca Maya să rămână la bunici, în Italia, cu posibilitatea ca artista s-o viziteze oricând, spunea tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano. După ce se va pronunţa oficial divorţul, Velea şi Antonia urmează să se căsătorească (VEZI detalii AICI).

Citeste despre:vincenzo castellano, vincenzo castellano loft, antonia, antonia divort vincenzo castellano


Share On Facebook