Avem testamentul bunicii lui Ionut Dolanescu! Ce a lasat batrana cu limba de moarte nepotilor si familiei!

Publicat: 18/11/2014 | 12:45
Avem testamentul bunicii lui Ionut Dolanescu! Ce a lasat batrana cu limba de moarte nepotilor si familiei!

La nici o luna de la moartea Gherghinei Dolanescu, familia a deschis deja testamentul batranei. Astfel, dupa citirea acestuia, Ionut Dolanescu a ramas cu aproximativ 70% din avere, iar copiii acesteia cu restul de 30%.

Femeia care l-a crescut pe Ionut Dolanescu, cea care l-a invatat sa vorbeasca si i-a calauzit pasii, a murit luna trecuta, la varsta de 102 ani. Gherghina Dolanescu, bunica artistului, s-a stins din viata dupa o lupta grea cu diferite afectiuni. La inmormantare, femeia a fost plansa de zeci de oameni, iar neopotul sau, Ionut, nu s-a dezlipit nici o clipa de la capataiul acesteia. La nici o luna de la tristul eveniment, testamentul batranei a fost citit, iar fiecare membru al familiei a aflat ce a primit de la batrana:

 

 

A lasat un testament!

ionut dolanescu

 „A agonisit si ea destul de multe pana la 102 ani pentru ca a si muncit enorm. Baba Gherghina s-a gandit ca este posibil ca dupa moartea ei, copiii si nepotii sa se bata pe avere. Tocmai de aceea, ea a chemat avocatul si a lasat totul foarte clar. In testament scrie ce ramane fiecaruia. Aproape 70% din avere i-a ramas lui Ionut. Mai exact, cateva terenuri, o proprietate si mosia de la Persinari.

ionut dolanescu

Era normal sa se intample acest lucru, pentru ca Gherghina l-a iubit ca pe ochii din cap pe Ionut, iar el la randul lui a tratat-o mereu cu multa atentie si respect.

Ionut Dolanescu era foarte apropiat de bunica lui
Ionut Dolanescu era foarte apropiat de bunica lui

Ei au avut mereu o relatie deosebita, iar nepotul ei a iubit-o mai mult decat pe propria lui mama, Maria Ciobanu. Celelalte proprietati si terenuri au fost impartite intre ceilalti copii ai Gherghinei Dolanescu. Nimeni nu a avut nimic de comentat, pentru ca totul ramane in familie. Ionut nu va da pe nimeni afara de la Persinari, totul va ramane ca si pana acum. El are o relatie foarte buna cu unchii lui”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Ionut Dolanescu, desfigurat de durere la capataiul bunicii sale! Cine a fost marele absent de la inmormantarea batranei!

Ionut Dolanescu este in stare de soc dupa ce a aflat vestea asta! Ce se intampla in aceste momente cu bunica artistului!

 

Dragos Dolanescu nu apare in testament!

In testamentul lasat de Gherghina Dolanescu nu apare sub nici o forma si celalalt nepot al ei, Dragos.

ionut dolanescu

De altfel, cei doi nu au avut niciodata o relatie foarte apropiata, insa au vorbit ocazional, ori atunci cand acesta a venit in tara. De altfel, baiatul cel mare al lui Ion Dolanescu nici nu a venit la inmormantarea bunicii sale.

 

C.B