Aventuri cu fosta nevasta a lui Prigoana. Cum a incheiat o petrecere cu castraveti murati!

Publicat: 07/07/2015 | 19:11

Fosta nevasta a lui Silviu Prigoana si-a dedicat o zi intreaga pentru a-i fi alaturi prietenei sale, Minodora, la ceas de sarbatoare. Bruneta a colindat magazinele pentru un cadou potrivit, iar pe seara a ajuns la o petrecere de pomina.

Fosta sotie a omului de afaceri Silviu Prigoana a iesit, dupa amiaza, in goana dupa cadou si pentru asta a colindat mai multe magazine din Obor. S-a oprit la un stand de confectii pentru barbati, de unde, dupa indelungi tatonari, a ales o camasa pe masura sarbatoritului, care nu era altul decat sotul bunei sale prietene, interpreta de manele Minodora.

 

bahmuteanu

 

A comis-o la supermarket!

 

CANCAN.RO a filmat intreaga incursiune a fostei sotii a omului de afaceri, care, dupa ce a rezolvat cea mai importanta problema, cumpararea cadoului, s-a dus acasa sa se schimbe intr-o costumatie mai potrivita pentru un eveniment select.

Aranjata si dischisita, femeia a coborat si a chemat un taxi chiar din strada, apoi s-a indreptat catre destinatia finala. Pe drum, fosta sotie a lui Silviu Prigoana s-a gandit ca pe langa cadou ar mai prinde bine si cateva dulciuri, asa ca s-a oprit intr-un supermarket.

 

bahmuteanu

 

Grabita sa ajunga la destinatie, invitabilul s-a produs pentru bruneta: a scapat mai multe oua de ciocolata, pe jos, in mijlocul magazinului.

 

Scena borcanului

 

De acolo, fosta sotie a omului de afaceri s-a dus la un salon de infrumusetare, unde a stat in taxi pana ce a venit Camelia Enciu, o alta prietena care era pe lista de invitati la Minodorei. Femeile au mers apoi cale lunga cu taxiul, iesind din Bucuresti, pana in comuna Frumusani, unde locuieste interpreta de manele.

 

bahmuteanu

 

Petrecerea a avut loc jumatate in vila, jumatate in curte, iar manelele au rasunat toata noaptea, invitatii delectandu-se cu vin bun si preparate din carne la gratar.

 

bahmuteanu

 

Catre cinci si jumatate dimineata, fosta sotie a lui Silviu Prigoana s-a dat invinsa si, razbita de foame, a atentat la un borcan de castraveti murati „de vara”, aflati pe marginea ferestrei. Bruneta a ridicat cu grija capacul, ca sa vada daca sunt facuti, iar apoi a muscat cu pofta din muratura.

 

(M.N.)

Citește și...