Avocatul Cătălin Dancu: „Marcel Prodan nu va lua decât o condamnare cu suspendare. E terminat din toate punctele de vedere”

Publicat: 20/06/2013 | 17:59

Avocatul Cătălin Dancu consideră că Marcel Prodan, impresarul Alexandrei Stan, nu va primi mai mult de o condamnare cu suspendare pentru faptele lui.
 

In plus, consideră Dancu, impresarul nu se va mai putea bucura niciodată de o carieră infloritoare, din cauza scandalului din ultimele zile.

„Din punct de vedere al legii, riscă o pierdere de imagine si de credibiliate in tot ce va insemna de acum incolo cariera lui. In afara unei pedepse legale, din punctul meu de vedere, e terminat ca imagine, moral si ca atitudine. Inteleg că toate resursele finaniciare le avea din asta. Nu stiu ce artist credibil ar colabora cu el”, a declarat avocatul la emisiunea Happy Hour.

alexandra stan

„Noi nici nu stim ce vrea Alexandra. Stiu că asteaptă certificatul medico-legal. Dar, dacă ne pomenim cu declaratii surpriză, pentru că Marcel va fi chemat la politie…Medicul ca pune incadrarea la care va intra. El nu va păti nimic in afara unei condamnări de câtiva ani cu suspendare, va plăti niste daune morale semnificative pe care Alexandra le va cere si daune materiale spitalului care s-a ocupat de acest caz”, a mai spus Dancu.

 

C.V.

 

Citește și...