Avocatul clanului Duduianu, primele declarații! Ce plănuiește familia lui Emi Pian

Publicat: 07/08/2020 | 07:26
Avocatul clanului Duduianu, primele declarații! Ce plănuiește familia lui Emi Pian

Avocatul clanului Duduianu a făcut primele declarații despre moartea lui Emi Pian. Iată ce a spus bărbatul.

Cristian Caracoti, apărătorul marii familii Duduianu, a vorbit aseară despre moartea lui Emi, dar și despre răzbunarea despre care se vorbește în ultimele zile. 

„A fost secționată artera femurală”

„Motivul pentru care ne-am întâlnit astăzi aici este a tranşa toate informaţiile false din ultimele zile. Cauza decesului lui Mototolea Florin nu este atacul de cord, nu are legătură cu consumul de droguri. A fost secţionată artera femurală a piciorului drept. De asemenea, am auzit zvonuri că fraţii ar fi plecaţi din ţară şi s-ar întoarce pentru a se răzvbuna, este total eronat, fraţii erau în ţară în momentul tragediei, nu au căutat şi nu caută să se răzbune”, a declarat avocatul, la România TV.

Caracoti a spus și că toți membrii familiei au fost audiați, dar nimeni nu a fost acuzat. Bărbatul este convins că nu va exista nicio răzbunare față de clanul Rinu, din care face parte ucigașul, și a dat și argumente în acest sens: „Toţi membrii familiei au fost audiaţi în calitate de martori, nu au fost formulate acuzaţii, niciun membru nu e suspect sau inculpat. Nu va exista răzbunare, nu va fi război. În urmă cu trei ani de zile fratele lui, Elvis Pian a fost tăiat în zona gâtului, timp de trei ani nimeni nu a căutat răzbunare şi război. Vă solicit să încetaţi cu informaţiile eronate şi să lăsaţi membrii familiei în pace. Nu va exista nicio intenţie de răzbunare din partea nimănui din familie”.