BAC 2014 – Ce sanse ai sa iei BAC-ul in functie de ziua in care te-ai nascut!

Publicat: 09/06/2014 | 11:58

BAC 2014 - Te pregatesti de BAC si ai emotii pentru examenul de maturitate? In functie de ziua in care esti nascut, poti avea sanse mai mari de reusita decat alti colegi. Cunoscuta astroloaga Minerva iti spune cifrele norocoase de la BAC.

BAC 2014 – In zilele de 10 si de 12 iunie, are loc proba orala la limba romana. Data de 10 iunie sta sub semnul lui 5, iar cea de 12 iunie, sub semnul lui 7.
Ziua de 10 iunie 2014 este o zi in care ar trebui sa fie stimulata inteligenta si care sa se reflecte prin setea de cunoastere. Aduce vioiciune, neliniste, cifra 5 agreeaza schimbarile, calatoriile, tranzactiile de orice fel. As spune ca sunt favorizate persoanele deschise, spontane, cu spirit de aventura, care cauta progresul, dar poate aduce si irascibilitate. As spune, totusi, ca este o zi volatila asemenea cifrei 5, o cifra care aduce multa miscare si schimbatoare. Le-as sugera celor tentati sa copieze sa stea cuminţi, mai ales ca este si Mercur retrograd si se pot trezi ca dau bacul in…august sau in februarie!

In functie de ziua in care s-au nascut, unii elevi vor fi mai norocosi la BAC foto: Informatia Teleormanului
In functie de ziua in care s-au nascut, unii elevi vor fi mai norocosi la BAC foto: Informatia Teleormanului

 

Cifra 7 aduce noroc la probele orale

Ziua de 12 si de 30 iunie, precum si cea de 2 iulie se afla sub semnul cifrei 7, care este un numar mistic, spiritual si reprezinta uniunea omului cu Divinitatea, este marele numar biblic si este deosebit de echilibrat. Vorbim acum de un spirit de observatie accentuat, de curiozitate, cumpatare, dar si de independenta. Accentul se pune pe afectivitate, stimuland sensibilitatea, visarea, emotivitatea, puterea psihica este accentuata. Fiind vorba despre o proba orala, trebuie sa se inarmeze cu rabdarea, calm si sa nu uite ca nu sunt acceptate jumatatile de masura, adica superficialitatea!

Cunoscuta astroloaga Minerva iti spune cum te vei descurca la BAC in functie de ziua nasterii
Cunoscuta astroloaga Minerva iti spune cum te vei descurca la BAC in functie de ziua nasterii

 

Mare atentie daca esti nascut intr-o zi de 9!

Ziua de 4 iulie se afla sub stapanirea numarului 9, finalitate de ciclu si este tot un numar spiritual, dar cu o energie debordanta. Ziua aduce multa intuitie, o vitalitate accentuata si concentrare pe masura.

Chiar daca sunt sensibili din fire, cei nascuti intr-o zi de 7 vor fi favorizati la examenele orale
Chiar daca sunt sensibili din fire, cei nascuti intr-o zi de 7 vor fi favorizati la examenele orale

Este o zi care poate sta sub semnul noutatilor, noului, sub semnul extravagantei, nonconformismului, asa ca cei care sustin proba sa nu cumva sa se apuce sa-si masoare stiinta cu a profesorilor din comisie sau sa demonstreze ca sunt mai destepti pentru ca s-ar putea confrunta cu deziluzia vietii lor, adica sa nu ia tocmai aceasta proba pe care credeau ca o au la degetul mic.

CITESTE SI:

BAC 2014 – Cele mai tari bancuri care te vor inveseli daca nu faci de-un sase la BAC!

BAC 2014 – Ai tras mata de coada tot anul si acum vine BAC-ul? Uite cum poti recupera pe ultima suta de metri ce n-ai invatat!

 

 

Citește și...