BAC 2014- Nelson Mondialu va turba de furie cand va afla asta! Fiul lui are o explicatie HALUCINANTA pentru media foarte mica!

Publicat: 06/07/2014 | 21:48

Duminica aceasta a fost mare petrecere in familia lui Nelson Mondialu’. Baiatul lui a reusit sa treaca BAC-ul, chiar daca notele nu au fost chiar cele mai mari. Insa, se pare ca acest lucru nu a contat prea tare, caci tanarul s-a pus deja pe petrecut.

In urma cu o luna, fiul lui Nelson Mondialu povestea mandru pentru CANCAN.ro ca este unul dintre cei mai buni elevi ai liceului in care invata, rar incasand cate o nota mai mica de opt. Pentru performantele sale, tanarul era rasplatit cu bani de tatal lui, asa ca in patru ani spunea ca a studiat destul de serios.

Si, daca ar fi sa il credem pe cuvant, patru ani de munca s-au facut praf peste noapte. Duminica, Livian a aflat rezultatele la examenul de maturitate, iar acestea nu sunt deloc in favoarea lui. Tanarul nu numai ca a luat o nota sub opt, dar nici la sapte nu a reusit sa marcheze.

Nelson Mondialu va turba cand va afla ce a facut la BAC fiul lui
Nelson Mondialu va turba cand va afla ce a facut la BAC fiul lui

 

CITESTE SI

BAC 2014 Va vine sa credeti sau nu, baiatul lui Nelson Mondialu’ e premiant! Facultatile se bat pe el…!

Nelson Mondialu, dezvaluire INCENDIARA despre Oana Zavoranu: „Am bombardat-o de m-au luat toate caldurile”

Acesta s-a intors acasa cu media 6,85, reusind sa gafeze grav atat la Limba Romana, cat si la Istorie, dar are si o explicatie pentru acest lucru. Am aflat cum s-a motivat in fata lui Nelson Mondialu, iar cand veti citi, va veti cruci.

“Am luat 5 la romana, ca nu mi-a placut personalitatea lui Nichita Stanescu, 7 la istorie, cred ca mi-a dat atat si nu mai mult ca am povestit cum le-a bombardat turcii femeile la domnitori si 9 la geografie. Noroc cu tata ca m-a plimbat pe tot globu”, a povestit acesta mot-a-mot, discutia cu parintele lui.

Baiatul lui Nelson Mondialu se lauda ca e cel mai bun elev din liceul sau
Baiatul lui Nelson Mondialu se lauda ca e cel mai bun elev din liceul sau

Nelson jr face petrecere

Chiar daca nu a luat nici pe departe niste note prea bune, fiul lui Nelson Mondialu tot face petrecere. Acesta a planuit deja sa cheme lautarii si sa ude rezultatul cu cea mai fina sampanie. Singura problema ramane acum admiterea la Facultate, Livian dorindu-si sa devina avocat, iar media de la BAC nefiind una care sa il ajute prea tare.


 

Citește și...