Bac 2018. La 59 de ani, doamna Elena din Dâmbovița a luat bacul cu 7,53

Autor: Maya Radu
Publicat: 04/07/2018 | 12:37

Doamna Elena din Dâmbovița, pensionara care a dat examenul de bacaluareat la 59 de ani (VEZI DETALII AICI), a reușit să promoveze cu media 7,53. (Cele mai bune oferte laptopuri) A luat 9,20 la geografie, 6,65 la limba și literatura română și 6,20 la istorie.

Elena Duțu, pensionara care a susținut examenul cot la cot cu elevii de liceu, și-a îndeplinit visul. Afișarea rezultatelor a fost o adevărată surpriză pentru ea. (VEZI AICI: REZULTATE BAC 2018. CAUTA LICEUL, TASTEAZA NUMELE SI AFLA CE NOTA AI LUAT PE BACALAUREAT.EDU.RO)

Dacă mulți elevi proaspăt ieșiți de pe băncile școlii au fost respinși și au picat cu note de 2 și 3, pensionara târgovișteancă le-a dat cea mai importantă lecție tuturor.

„Am un rezultat bun, dar se putea și mai bine. Nu prea am avut timp să învăț, dar e un vis împlinit”, a declarat doamna Elena. (Console si accesorii gaming

„Era timpul să fac ceva și pentru sufletul meu”

Acum își poate duce planul la bun sfârșit. Vrea să urmeze cursuri în domeniul medical și să ajungă să facă voluntariat pentru cei aflați în suferință.

„Era timpul să fac ceva și pentru sufletul meu”, a adăugat doamna Elena. După zeci de ani în câmpul muncii, acum se dedică actelor de caritate.

Citește și...