„Bad-Boy din PSD” şi-a sărbătorit fiul la mare. Petrecere ca-n filme pe plaja milionarilor. Imagini exclusive

Publicat: 14/08/2017 | 17:32

Fostul deputat PSD Cristian Rizea i-a organizat o petrecere de vis băieţului său, Albert Christian, cu ocazia împlinirii a patru anişori. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la evenimentul care a avut loc la restaurantul Caelia, de pe plaja milionarilor din Mamaia.

Cristian Rizea a trecut prin emoţii frumoase la finalul săptămânii trecute. Fiul său, Albert Christian, a împlinit, pe 10 august, patru anişori. Momentul nu avea cum să treacă fără să fie sărbătorit, astfel că fostul deputat PSD i-a organizat micuţului o petrecere cu fast, pe malul mării, pe plaja milionarilor, la Caelia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de la eveniment.

Petrecerea propriu-zisă a fost decalată pentru sâmbătă, 12 august, în aşa fel încât toţi invitaţii să poată fi prezenţi. Timp de aproximativ trei ore, Albert Christian a fost în centrul atenţiei şi s-a bucurat de supriza pe care i-a organizat-o tatăl său. Micuţul a avut alături toate personajele din desene animate preferate. Spiderman, Mickey Mouse şi alţii au fost prezenţi şi l-au tratat pe fiul deputatului PSD ca un adevărat prinţ. (VEZI AICI: Fostul deputat a pufăit un trabuc şi… ”Băiatul rău din PSD” a apărut la plajă ca Al Capone!)

De precizat că la petrecere au luat parte şi foarte mulţi copii. Astfel că Albert Christian a avut toate motivele să se simtă în elementul său. Surprinzător, micuţul a stat foarte cuminte în cele trei ore, însă, la final, ardea de nerăbdare să desfacă zecile de cadouri pe care le-a primit cu ocazia împlinirii a patru ani. Tăticul său a fost aproape tot timpul lângă el şi s-a asigurat că puştiul nu duce lipsă de nimic.

Ambientul sonor a fost întreţinut de Flavius Teodosiu, bun prieten cu Cristian Rizea. Saxofonistul a cântat mai multe melodii special pentru Albert Christian, care a fost vizibil emoţionat. În concluzie, atmosfera a fost una senzaţională, iar toţi cei prezenţi, dar mai ales sărbătoritul, s-au simţit fantastic. Toată lumea prezentă a rămas cu amintiri frumoase de la petrecere şi au apreciat bunul gust cu care a fost organizată. (CITEŞTE ŞI: L-am filmat la bustul gol pe ”băiatul rău” din PSD! El e ”REGELE TATUAJELOR” din Parlament!)

Cristian Rizea este fost deputat PSD şi mare pasionat de sport, în special de polo. De altfel, toţi cei prezenţi la petrecere au sesizat forma fizică foarte bună în care se află acesta. Semn clar că vizitează constant sala de forţă. Însă trebuie să ţinem cont că politicianul a practicat inclusiv polo de performanţă. A făcut parte din lotul naţional de juniori şi a ieşit inclusiv campion al României.

Numit şi “bad boy din PSD”, Cristian Rizea are chipul şi numele fiului său desenate adânc în piele, precum şi un mesaj cu conotaţii religioase, alături de o cruciuliţă, dar şi desene care îi acoperă partea inferioară a picioarelor.