Baiatul edilului din Selimbar, fascinat de asistenta „pacatoasa”. Cruduta i-a sucit mintile fiului unui primar de la tara!.

Publicat: 15/10/2011 | 00:00
Baiatul edilului din Selimbar, fascinat de asistenta „pacatoasa”. Cruduta i-a sucit mintile fiului unui primar de la tara!.
Face ce face Daniela Crudu si mai da pe spate un tinerel cu bani si situatie. Ultima "victima" a asistentei lui Capatos este Radu Maricuta, nimeni altul decat fiul primarului din Selimbar, un om foarte instarit. Desi nu a ajuns inca la varsta majoratului, Raducu a facut o pasiune pentru Cruduta si se lauda prietenilor ca a cucerit-o pe asistenta, coplesind-o cu atentii.

Peste tot pe unde se duce, Daniela Crudu cucereste inimile si buzunarele barbatilor cu dare de mana si avere, care se intrec in a-i face toate poftele. Ultimul care a cazut in mrejele focoasei asistente este Raducu, fiul primarului din Selimbar, un baiat care o duce foarte bine cu banii.

Conform apropiatilor acestuia, in urma cu trei luni Cruduta si sora ei au fost invitate de fiul edilului la un eveniment auto la Sibiu. Acolo nu numai ca au fost tinute in puf, dar au si primit, conform organizatorilor, 1.000 de euro pentru prezenta.

Cu acest prilej insa, tanarului Maricuta i s-au aprins calcaiele dupa focoasa asistenta, care l-a vrajit din primul moment. „De atunci, Raducu se lauda prietenilor ca a cucerit-o pe Daniela si face mai tot timpul naveta la Bucuresti ca sa o vada”, ne-a declarat un prieten al tanarului. De altfel, acesta a devenit foarte apropiat de familia Crudu, urandu-i pe internet „socrului” sau, cu ocazia aniversarii de acum doua zile, cand Nelu, tatal Danielei, a implinit 51 de ani, la multi ani.

Prietenii lui Radu spun ca acesta ii trimite Crudutei zeci de mesaje, o copleseste cu atentii si ii scrie des pe internet. De altfel, pe pagina sa Facebook, tanarul de 17 ani a postat ca poza de profil o imagine in care apare alaturi de Cruduta „pacatoasa”.

S-a obisnuit sa stea in chiloti, asa ca isi lanseaza unii cu numele ei! Cruduta: „Imi plac lenjeriile sexy!”

Daniela Crudu isi lanseaza, in premiera in Romania, colectia de lenjerie intima

Citește și...