Baiatul lui Borcea, „lider” de galerie pe National Arena! Cum a reactionat cand suporterii au inceput sa-l injure pe Gigi Becali

Publicat: 11/05/2013 | 13:05

Patrick Borcea a fost prezent aseara la derby-ul dintre Steaua si Dinamo. Fiul lui Cristi Borcea nu a stat in loja ci s-a asezat fix in fata galeriei, ca un adevarat lider.

Aseara s-a disputat mult asteptata partida dintre Steaua si Dinamo. Meciul a avut loc pe Arena Nationala, iar stadionul a fost plin de suporteri.

Patrick Borcea

Nume grele din Romania au dorit sa vada „pe viu” acest meci, printre care s-a numarat si Patrick Borcea, fiul fostului actionar a lui Dinamo.

Patrick Borcea

Acesta a stat pe tot parcursul meciului printre suporterii din galeria dinamovista si a incurajat echipa de suflet. La un moment dat, fanii echipei Dinamo au inceput sa-l injure pe Gigi Becali, finantatorul Stelei, iar Patrick nu a dat curs acelor lozinci adresate nasului tatalui sau.

Patrick Borcea

Mai mult, in acele momente, tanarul s-a amuzat la auzul cuvintelor jignitoare venite din partea galeriei.

Echipa Steaua a invins, vineri, pe Arena Nationala, cu scorul de 2-0 (1-0), formatia Dinamo, in derbiul etapei a XXXI-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Mansaly Boubacar, in proprie poarta, in minutul 13, si de Cristian Tanase, in minutul 70.

Ionut Chiperi

Citește și...