Baiatul rau de la “nationala” s-a facut de ras la o terasa de fite! Tamas a fost filmat in compania unei… limonade

Publicat: 12/07/2015 | 16:10

A promis ca va sta departe de alcool si pare ca se tine de cuvant. CANCAN.ro va prezinta imagini rare cu Gabi Tamas, fotbalist surprins departe de jocul dur din trecut, in timp ce se afla periculos de aproape de un pahar de limonada!

“Sunt constient ca alcoolul mi-a facut mult rau, din pacate nu pot da timpul inapoi, insa am platit pentru greselile comise de-a lungul timpului. M-am schimbat, sunt alt om”.

Vorbele dintre ghilimele ii apartin lui Gabi Tamas, acest Paul Gascoigne al fotbalului romanesc aflat in fata unui nou inceput.

 

Tamas a servit masa, insa limonada a ramas neatinsa
Tamas a servit masa, insa limonada a ramas neatinsa

 

Declaratia publicata de CANCAN.ro la inceputul lunii iulie a fost luata in bascalie de multi dintre microbistii din tara noastra. Pe sitemul: de la vorbe la fapte este cale lunga, mai ales a cand in discutie sunt viciile, suporterii au ramas rezervati.


Ma numesc Gabi Tamas si beau limonada

Nu au trecut doua saptamani de la declaratia cu valoare de promisiune facuta de Tamas, iar CANCAN.ro a obtinut dovada ca fundasul central chiar e pus pe fapte mari si vrea sa devina prieten cu ficatul lui. Iar dovada este sub forma unui pahar de limonada! Repetam, pahar de limonda!

 

Tamas a spus ca doreste sa o lase mai moale cu alcoolul
Tamas a spus ca doreste sa o lase mai moale cu alcoolul

 

Cu tot cu pai, licoarea racoritoare a fost surprinsa nesupravegheata in compania stelistului, care, inainte de meciul din Supercupa de la Constanta, cu ASA Targu Mures, a iesit in oras pentru a lua masa impreuna cu sotia si unele neamuri.


Limonada a ramas neatinsa

Tamas se transforma! Dinamovist in trecut, fundasul a semnat cu Steaua, iar acum a realizat o noua trecere socanta. Bea limonada!
Tamas se transforma! Dinamovist in trecut, fundasul a semnat cu Steaua, iar acum a realizat o noua trecere socanta. Bea limonada!

 

In imagini, Tamas a parut extrem de relaxat, anturajul cu un astfel de pahar fiindu-i prielnic. A mancat cu pofta, a fost extrem de atent cu fetita lui si a discutat cu sotia si cei prezenti la masa sa. Este adevarat ca atat timp cat a fost filmat, stoperul nu s-a atins de limonada, insa chiar si asa, cu un rol mai mult decorativ, un pahar plin cu o astfel de licoare si aflat atat de aproape de fotbalist… este un mare castig pentru New Tamas.

 

CITESTE SI: 

Gabi Tamas s-a “pocait!” Stelistul spune ca este cuminte si ca a renuntat la alcool

Opt luni de inchisoare pentru Gabriel Tamas. Sentinta nu e definitiva!

 

“Daca mai fac vreo tampenie o sa ajung dupa gratii”

In interviul acordat CANCAN.ro, Gabi Tamas si-a explicat hotararea de a sta departe de alcool.

 

Fotbalistul a fost extrem de atent cu fetita lui
Fotbalistul a fost extrem de atent cu fetita lui

 

“Stiu ca daca mai fac vreo tampenie, ajung dupa gratii, am o condamnare cu suspendare. Lucrurile din trecut nu se vor mai repeta, acum ma concentrez pe fotbal, ma antrenez din greu, am o viata sportiva. Am o cariera, nu vreau s-o ratez din cauza unor tampenii”, a spus fotbalistul campioanei.
 

I.M

Citește și...