Băiatul unui om de afaceri din Brașov, mort într-un accident rutier îngrozitor! Ce s-a întâmplat

Publicat: 22/07/2020 | 07:58
Băiatul unui om de afaceri din Brașov, mort într-un accident rutier îngrozitor! Ce s-a întâmplat

Fiul unui afacerist din Brașov a murit într-un accident rutier îngrozitor. Iată cum s-a întâmplat tragedia care i-a adus sfârșitul.

La doar 25 de ani, Andreas și-a pierdut viața după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea. Mașina sa, aflată pe o șosea din Brașov, a lovit un parapet și s-a răsturnat, apoi a fost lovită de un microbuz care venea din sens opus. 

Cele șapte persoane aflate în microbuz au supraviețuit, însă tânărul a murit pe loc. 

Adolescentul lucra de mic

Vestea sumbră a picat ca un trăsnet în familia băiatului, iar mama sa a aflat ce s-a întâmplat în timp se se afla la biserică, scrie Wowbiz.

Vecinii lui Andreas au povestit că tânărul era un adolescent foarte muncitor și ambițios și că lucra de mic, la un restaurant deținut de familie. 

„Foarte bun, cuminte, harnic. Avea afacere cu părinții lui, nu era un băiat neascultator. M-a cutremurat când am auzit”, a declarat o vecină.

Tânărul primise cadou mașina acum doi ani și era foarte mândru de ea, dovadă fiind numeroase imagini pe care le posta pe rețelele sociale. 

Cele șapte persoane care se aflau în microbuzul implicat în accident au scăpat ca prin minune cu viață. iar patru dintre ele au primit îngrijiri medicale la fața locului, după ce au refuzat să fie transportate la spital. 

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și se vor desfășura cercetări pentru ucidere din culpă.

Foto: Wowbiz