Baietii de la Fly Project si-au gasit o muza buna rau! Cat de sexy e solista cu origini siriene si cum a pozat cu sanii la vedere

Publicat: 06/03/2014 | 00:13

De cand si-au facut casa de productie, baietii de la Fly Project cauta neincetat noi talente. Miryam este cea mai recenta descoperire a lor, o tanara mai mult decat exotica. CANCAN.ro a aflat totul despre tanara cu origini siriene.

Atunci cand o vezi pentru prima data pe Miryam, nu ai cum sa nu remarci faptul ca artista are usoare trasaturi arabe. Acestea sa datoreaza faptului ca tatal sau este originar din Damasc. In ciuda acestui lucru, artista este nascuta in Romania, iar prima melodie pe care a interpretat-o vreodata a fost una chiar din folclorul nostru, „U iu iui bradui bradui”.

A investit peste 50.000 de euro in muzica

Dupa ani buni in care a cantat pe unde a avut ocazia, Miryam a decis ca la 30 de ani sa isi faca un cadou. Cantareata a investit peste 50.000 de euro in muzica si abia asteapta sa culeaga roadele.

Miryam este o prezenta extrem de sexy: Catalin Opritescu
Miryam este o prezenta extrem de sexy: Catalin Opritescu

„Imi doresc de cand eram copil ca muzica mea sa ajunga la public, ca piesele mele sa fie difuzate cat mai des la radiouri, sa ma intalnesc de cat mai multe ori cu publicul meu la concerte. Imi doresc ceea ce cred ca isi doresc multi dintre artistii romani, insa la noi in tara este mai greu sa razbati. Daca pana acum credeam ca am investit destul, odata cu inceputul acestui proiect, investitiile mele au crescut substantial. Mi-am facut o piesa noua, am inceput sa investesc mult mai mult in imagine, in haine, in publicitate. Daca nu investesti, nu poti sa reusesti. In Romania, nu oricine poate face muzica. Chiar daca exista talent, potential de imagine sau alte calitati artistice, daca nu exista bani ai sanse minime sa reusesti”, a povestit vedeta, pentru CANCAN.ro.

Miryam este hotarata sa devina un nume in muzica romaneasca foto: Catalin Opritescu
Miryam este hotarata sa devina un nume in muzica romaneasca foto: Catalin Opritescu

Sufera de dorul rudelor din Siria

De asemenea, Miryam a facut sacrificii si in ceea ce priveste familia. Artista si-a vazut foarte rar rudele din Siria, lucru care nu ii este deloc pe plac, insa, cu care este fortata sa se obisnuiasca.

Miryam si-a lansat de curand prima melodie foto: Catalin Opritescu
Miryam si-a lansat de curand prima melodie foto: Catalin Opritescu

„In Siria m-a impresionat toata atmosfera, caldura cu care te primesc oamenii desi sunt diferiti, traiesc cu alte valori, cu alte principii fata de europeni. Uneori mi-e dor de rudele mele de acolo, e greu sa ai familia impartita. Tatalui meu ii este extrem de greu fara fratii si surorile lui, insa ne-am construit o viata aici si el a ales sa stea aici pentru noi”, ne-a marturisit cantareata.

Si-a lansat de curand prima melodie

Dupa ani buni in care a tot incercat sa razbata in industria muzicala din Romania, Miryam a reusit in cele din urma sa isi gaseasca drumul. Artista colaboreaza in prezent cu baietii de la Fly Project, iar de curand a lansat si prima ei melodie, „One Love”.

„Uneori mi-e dor de rudele mele de acolo, e greu sa ai familia impartita. Tatalui meu ii este extrem de greu fara fratii si surorile lui, insa ne-am construit o viata aici si el a ales sa stea aici pentru noi”. Miryam

Aiana Dinu

 

 

Citește și...