„Balerina, balerina, esti tare frumoasa!…” Vica Blochina, goala in Antalya! Fosta amanta a lui Piti s-a dezbracat si…

Publicat: 10/06/2015 | 13:17
„Balerina, balerina, esti tare frumoasa!…” Vica Blochina, goala in Antalya! Fosta amanta a lui Piti s-a dezbracat si…

Scapata din "Ferma Vedetelor" dupa ce show-ul de la PRO TV a luat sfarsit, Vica Blochina profita din plin de libertate. Aflata in Turcia, fosta amanta a lui Victor Piturca isi face de cap, dovada fiind fotografiile postate pe Facebook.

Saptamanile petrecute in „Ferma Vedetelor” si-au pus amprenta asupra lituaniencei. Fosta balerina se afla in aceste zile in Turcia, internandu-se intr-o clinica de detoxifiere din Antalya.

Clinica respectiva este, de fapt, un hotel de lux, iar pretul este extrem de piperat. Chiar si asa, Vica isi permite acest rasfat, daca tinem cont ca, potrivit surselor CANCAN.RO, blonda a primit 24.000 de euro pentru participarea la show-ul difuzat de PRO TV.

vica blochina

Singura cuc pe pamant otoman, fosta amanta a lui Piturca se cam plictiseste. Dovada sta si ultima fotografie postata de Blochina pe contul ei de Facebook, o imagine in care lituanianca apare dezbracata in fata oglinzilor, zambindu-le suav fanilor.

Augustin Viziru: „Sper sa n-o mai vad”

Unul dintre fostii colegi ai Vicai din „Ferma Vedetelor” a tinut sa-i transmita un mesaj blondei. „Sper sa nu o mai vad niciodata. Relatia noastra a inceput bine, dar s-a terminat foarte prost„, a marturisit fratele lui Lucian Viziru.

J.D

Citește și...