Banii strânşi la concertul în memoria lui Aurelian Preda ajung la fiica lui! Despre ce sumă este vorba

Publicat: 15/11/2017 | 08:42
Luni, la Piteşti, a avut loc un spectacol în memoria lui Aurelian Preda, eveniment la care au participat numeroţi artişti, dar şi fiica lui, Anamaria Rosa. Biletele s-au vândut imediat, iar banii încasaţi ajung la fiica regretatului artist.
 

Spectacolul în memoria lui Aurelian Preda a avut loc la Teatrul Davila din Piteşti. Printre cei care au urcat pe scenă s-au numărat Anamaria Rosa, Maria Loga, Polina Monolia, TIta Bărbulescu, Cistina Spătar şi mulţi alţii. Banii strânţi din vânzarea celor 320 de bilete, preţul unuia fiind de 25 de lei, au acoperit cheltuielile, iar suma rămasă va intra în contul fiicei lui Aurelian Preda.

„Din banii adunaţi trebuie să fie plătite cheltuielile, ier restul este un cadou de sărbători pentru Anamaria Rosa. Nu vă gândiţi că e vorba de o sumă mare, încă nu s-au făcut calculele exacte, dar cred că la ea o să ajungă în jur de 1.000 de euro. Pentru ea, un copil fără părinte, este o sumă care contează”, au declarat surse din anturajul ei, potrivit stirilekanald.ro.

 

Citește și...