Barbatii ii cad la picioare, iar acum a fermecat un spaniol! Vezi ce propunere a primit Doinita Oancea si daca a acceptat

Publicat: 04/04/2014 | 00:03

Superba actrita face furori si peste hotare, nu doar pe plaiurile mioritice. Frumusetea Doinitei Oancea l-a pus pe jar pe un spaniol care i-a facut acesteia o propunere de nerefuzat!UNa tentanta si cu multe zerouri.

Donita Oancea este o frumusete exotica si foarte multi barbati ii cad la picioare. Cea mai noua victima este un spaniol, pe care l-a cunoscut intamplator, dar a carui prietenie ii va schimba radical viata.

Actrita are un corp de invidiat
Actrita are un corp de invidiat

“Am o propunere de la un regizor spaniol pentru un film de lung metraj. Am scenariul deja de un an, de cand a fost scris, dar nu stim cand vor incepe filmarile, asteptam sa se concretizeze”, a declarat Donita pentru CANCAN.ro.

Actrita va interpreta un rol destul de solicitant si are ceva emotii, pentru ca se va afla pentu prima data in aceasta postura. “Sunt o mama de etnie roma, am o fetita de 16 ani, se presupune ca am facut copilul de tanara. Sunt o tipa de etnie roma cu puteri magice, e un soi de SF. E foarte misto scenariul. Probabil se va filma si aici in Romania, dar cel mai sigur in Spania”, ne-a mai spus actrita.

Doinita Oancea a fost impresionata de scenariul spaniolului
Doinita Oancea a fost impresionata de scenariul spaniolului

Proiectul ii va aduce cu siguranta recunoastere internationala, iar vedeta este foarte incantata de acest aspect. “Cineva ne-a facut cunostinta acum doi ani. El era pasionat de viata romilor, de traditii mai exact. Cineva ne-a pus in legatura sa-i povestesc eu mai multe. El a fost super incantat si atunci a venit cu propunerea. Mi-a spus ce vrea sa faca si ca el crede ca eu as fi potrivita pentru rolul tipei respective”, ne-a mai spus Donita.

CITESTE SI

Doinita Oancea, jefuita in propria casa. „Mi-a luat 250 de grame de aur. Parintii mei au avut doua joburi ca sa se intretina” 

Doinita Oancea, în culmea fericirii! Vezi ce surpriză de proporţii i-a făcut iubitul ei: „Am primit acest sufleţel mic”

Doinita Oancea, la un pas de moarte! Actrita nu se astepta la asa ceva: „Ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat”


Isi doreste foarte mult sa devina mama

Actrita isi doreste cat mai curand un copil
Actrita isi doreste cat mai curand un copil

Are deja 31 de ani asa ca spune ca ar cam fi timpul sa devina mama si in viata reala, nu doar pe micile ecrane. “Am 31 de ani, nu sunt fericita cu asta, ma sperie. In viata reala voi avea un copil cat mai repede cu putinta caci am o varsta si nu este ok. Nu mi-am planificat dar cred ca nu o sa ma apuce 35 de ani fara bebita. Am catel in schimb, experimentez cu el pana atunci”, ne-a mai spus actrita.

F. Coman
 

Citește și...