Bat clopote de nunta? Adina Buzatu a facut primul pas spre maritis! Uite ce i s-a intamplat stilistei

Publicat: 24/06/2014 | 12:42
Bat clopote de nunta? Adina Buzatu a facut primul pas spre maritis! Uite ce i s-a intamplat stilistei

Stilist renumit si cu afaceri de succes, dar singura! Despre viata sentimentala a Adinei Buzatu nu s-au scris foarte multe insa apar primele semne ca ar urma sa se marite.

Adina Buzatu

Adina Buzatu a prezentat la Sibiu, in cadrul Feeric Fashion Day`s, colectia cu accente inspirate din moda anilor 30. Accesoriile pretioase, tesaturi naturale, imprimeuri geometrice, florale sau animal print sunt propunerile stilistei pentru aceasta colectie

Adina Buzatu

Adina Buzatu

Adina Buzatu

Peripetiile au inceput, insa, chiar inainte ca prezentarea sa aiba loc. Manechinii pregatiti sa defileze, tinutele aranjate ca la carte, stilista – probleme cu pantofii. Tocul de la unul din cei doi pantofi a cedat. “E semn bun, te mariti!”, au exclamat manechinii in culise. Adina a iesit la finalul prezentarii pe podiumul de prezentare cu tocul rupt, nelasand insa impresia ca ar avea vreo problema.

Adina Buzatu

Cu tocul rupt, si totusi fericita! Emotiile stilistei nu erau legate de incaltarile sale, ci de starea vremii. Ploaia s-a oprit exact inainte ca prezentarea ei sa inceapa.

“Nu e pentru prima dată când se opreşte ploaia chiar înainte de prezentarea mea. La Feeric Fashion Days Sibiu de anul trecut s-a întâmplat acelaşi lucru, vremea era capricioasă şi toată lumea se temea că va ploua groaznic. A plouat ce-i drept, dar numai după ce s-a terminat show-ul TRENDS” a povestit Adina Buzatu.

Citeste si:

Se declara gurmanda, dar slabeste vazand cu ochii. Adina Buzatu a gasit solutia pentru a nu se infometa. Vezi cum reuseste
M.N.

 

Citește și...