Bat clopote de nunta pentru baiatul lui Fane Spoitoru? Tanarul si-a ”prezentat” viitoarea sotie

Publicat: 13/02/2014 | 00:30

Daca sora sa a facut anul trecut pasul cel mare si s-a casatorit cu un afacerist italian, si baiatul lui Ion Titisor, zis Fane Spoitoru, pare ca si-a gasit jumatatea.
 

Tanarul si-a “prezentat” pe Facebook viitoarea sotie, iar prietenii i-au urat sa fie intr-un ceas bun. Baiatul lui Ion Titisor a postat pe site-ul de socializare o fotografie cu el si cu tanara respectiva si a scris “Viitoarea mea sotie!”. Iar comentariile nu au intarziat sa apara. Fane junior a primit o multime de felicitari de la cunoscutii sai.

Baiatul lui Fane Spoitoru si tanara despre care spune ca ii va fi sotie
Baiatul lui Fane Spoitoru si tanara despre care spune ca ii va fi sotie

Unii i-au urat “Casa de piatra!”, altii l-au intrebat cine este frumoasa bruneta. Ramane de vazut ce va face mai departe baiatul lui Fane Spoitoru.

 CITESTE SI…Bataie pe buchetul miresei la nunta fetei lui Fane Spoitoru!

Casatorita cu un afacerist italian

Impreuna cu sora sa
Impreuna cu sora sa

Claudia, fata lui Ion Titisor, s-a casatorit anul trecut cu alesul inimii sale, un afacerist italian cu care are si un copil. Claudia a facut cununia civila in Italia, cea religioasa in Romania, iar petrecerea a fost una de zile mari. Meniul a fost unul sofisticat, iar preparatele culinare, atat din bucataria romaneasca, cat si din cea italieneasca, au satisfacut gusturile invitatilor.

Tanarul alaturi de tatal si de sora sa, dar si de sotul acesteia
Tanarul alaturi de tatal si de sora sa, dar si de sotul acesteia

In curte, langa piscina, au fost amplasate mai multe corturi, iar bucatarii au pregatit, printre altele, si miei la protap. Nu a lipsit nici barul cu tot felul de fructe, iar muzica a fost de cafe concert.

Foto:Facebook

Bogdan Galca

Citește și...