Bătaie la Cancan TV între Daniela şi Narcisa!Şi-au dat cu microfoanele în cap: „Să mă scurgi că am vorbit”/”Şi tu să mă lingi”

Publicat: 23/01/2013 | 22:48

Narcisa şi Daniela, cele două femei ale lui Nicolae Guţă, s-au luat la bătaie în platoul emisiunii Cancan TV, difuzată la Acasă Tv, de luni până joi, de la ora 22.

Nicolae Guţă şi Narcisa au fost invitaţi la emisiunea Cancan Tv, unde au disputat pe viata si pe moarte soarta relatiei lor. Situatia a degenerat insa, atunci cand in platou a intrat si fosta amanta a manelistului, tanara Dana, femeia care a impartit o buna perioada de timp asternuturile cu Nicolae.

„Într-o relaţie, dacă nu e puţină ceartă, nu e ok. Ai nevoie de ‘action’, de acţiune. Pe nimeni nu poţi să fii sigur în dragoste. Noi, bărbaţii, trebuie să fie stimulaţi cu multă dragoste. Ca relaţia să meargă bine şi potrivirea sexuală l afel e nevoie de multă pasiune. De ce caut în altă parte? Nu ştiţi că ce e din furat e întotdeauna mai bun„, a incercat Nicolae Guta sa calmeze spiritele.

Narcisa, iubita oficiala a manelistului, cu care cantaretul are si un copil,  a declarat că l-a iertat pe Guţă fiindcă nu e prima oară când o înşeală.

Dacă e Guţă lângă mine, poate să fie o sută de fete că nu mă interesează. Fiul meu, Alberto, îmi dă putere, dar şi dragostea pentru Guţă. Chiar dacă aseară am fost mai vulcanică , între noi totul e în regulă. Noi ne înţelegem suntem de aceeaşi etnie. Pe mine nu m-a supărat subiectul cu fata asta. Cel mai mult m-a durut povestea cu Ana. Dar el mai are încă 8 pe lângă Daniela. Guţa se poartă bine cu mine, găteşte, are grijă de copil. Treaba lui ce face înafara case. Infidelitatea care se discută acum a fost o damă de companie. Nu a investit financiar în ea, i-a luat sutien de la 13 lei, pot să îi mai dau eu câteceva. Guţă nu este violent cu mine, decât verbal”, a spus Narcisa.

Nicolae Guta

Din toate femeile pe care Guţă le-a avut în viaţa lui, el s-a cununat doar cu mine în faţa lui Dumnezeu”, si-a laudat iubita manelistului concubinul .

La un moment dat, insa, in platoul emisiunii, li s-a alăturat şi Daniela care a început o cearta pe viata si pe moarte cu Narcisa.

„Narcisa îl iartă pe Guţă şi dacă o înşeală cu Madona, e topită după el. O femeie care spune că e femeie… ea e traverstit, nu eu! Toată e tăiată pe mâini. Zici că e un traverstit. E o femeie fără caracter, o femeie joasă„, a spus Daniela.

Eu nu vreau să mă cobor la nivelul ei. Nu mă interesează traseistele! Eu sunt fericită cu Alberto şi cu Guţă„, a spus Narcisa.

Eu vreau să vorbesc despre relaţia mea cu bărbatul tău! SEa a vorbit până am ajuns eu în platoul„, a spus Daniela.

Dupa un schimb de replici acid, cele două femei s-au pierdut cu firea si s-au luat la bătaie in direct. Atât Narcisa, cât şi Daniela nu s-au putut controla şi şi-au dat cu microfoanele în cap, toate acestea de fata cu barbatul pe care il disputau.

Nicolae Guta

Nicolae Guta

Te rog frumos să mă scurgi că am vorbit eu„, a spus  Narcisa catre amanta lui Guta, intr-un acces de furie. Reactia Danei nu a intarziat si la randul ei a tunat: „Atunci, te rog mult să mă lingi că am vorbit”, a spus Daniela.

Nicolae Guta

voyo

Viorela Precupaş

Citește și...