Bătrânul găsit mort în frigider trăia, la propriu, pe o saltea doldora de bani

Publicat: 12/01/2019 | 11:08
Bătrânul găsit mort în frigider trăia, la propriu, pe o saltea doldora de bani

Detalii șocante ies la iveală în cazul bătrânului găsit mort în frigider. Bărbatul trăia, la propriu, pe o saltea doldora de bani. 

Bătrânul de 71 de ani din comuna Galda de Jos trăia împreună cu fiul său într-o mizerie greu de imaginat. Însă în ciuda sărăciei aparente, bărbatul trăia pe o saltea doldora de bani. În urma anchetei , polițiștii au găsit peste 36.000 de lei, bani ascunși sub salteaua patului în care dormea bătrânul.

O parte din bani au fost roși de șobolanii din casă care mișunau peste tot.

Bătrânul era mort din 10 decembrie 2018

Se pare că bătrânul era mort din 10 decembrie 2018 și că a fost pus acolo chiar de fiul acestuia, care s-ar fi pierdut cu firea. Potrivit alba24.ro, cel care și-a dat seama că ceva nu este în ordine a fost poștașul care a venit cu pensia, singura persoană care avea acces în casă, în afara fiului. Negăsindu-l câteva zile la rând pe bătrân, acest a intrat la bănuieli și l-a întrebat pe băiat unde este tatăl său,iar acesta i-a spus că s-a dus la o rudă ”până se încălzește afară”. Atunci, poștașul a anunțat o mătușă și așa au intrat pe fir polițiștii.

Fiul bătrânului, în vârstă de 39 de ani, se pare că primea o indemnizație pentru însoțitor de persoană cu handicap, iar bătrânul încasa și el o pensie destul de mare (aproximativ 2.500 de lei). Cu toate că aveau bani să trăiască decent, condițiile în care locuiau erau deplorabile.

Fiul a fost deocamdată reținut pentru profanare de cadavre dar sâmbătă va fi efectuată necropsia corpului descoperit în frigider și polițiștii vor putea stabili mai clar în ce condiții s-a produs moartea.

Citește și...