Batuta si cu fata tumefiata! Imagini tulburatoare cu una dintre cele mai titrate actrite de la noi. Vezi aici cum arata!

Publicat: 16/01/2013 | 22:44

Este una dintre cele mai titrate actrite de la noi, a cunoscut succesul si pe plan international, iar pentru un rol ar fi in stare sa faca tot ceea ce ii cere regizorul.

Are chipul trist si vanatai mari in jurul ochilor, privirea sa este pierduta ca cea a unui om resemnat si este imbracata in camasa de forta. Asa apare actrita Medeea Marinescu in „Hotii de frumusete”, cel mai proaspat spectacol de teatru in care a fost distribuita.

Florin Zamfirescu si Ioana Pavelescu fac parte din distributia spectacolului
Florin Zamfirescu si Ioana Pavelescu fac parte din distributia spectacolului

La prima vedere, aparitia Medeei Marinescu, o actrita eleganta prin excelenta si preferata ca partenera de scena de toti actorii mari de la noi, poate parea de-a dreptul socanta.

Profesionista desavarsita, artista a primit rolul pe care il interpreteaza in „Hotii de frumusete” cu inima deschisa acceptand de bunavoie sa se lase uratita, doar pentru ca a  avut incredere in reusita acestui spectacol de teatru.

Asa apare pe scena, in timpul spectacolului, actrita Medeea Marinescu
Asa apare pe scena, in timpul spectacolului, actrita Medeea Marinescu

Si, din cate se poate observa, flerul sau a functionat si de acesta data, spectacolul care va avea loc in acesta seara la Teatrul Evreiesc de Stat, urmand sa se joace cu casa inchisa.

Scena din timpul spectacolului
Scena din timpul spectacolului ” Hotii de frumusete”

Din distributia acestuia fac parte actorii: Florin Zamfirescu, Medeea Marinescu, Ioana Pavelescu, Stefana Samfira, Radu Micu, Ionut Niculae, dramatizarea si regia fiind semnate de Chris Simion. Pentru ca toate biletele au fost cumparate, ieri, in seara repetitiilor finale, actorii au decis de comun acord sa lase intrarea libera studentilor de la Facultatile de Actorie.

Simona Odorhean

 

 

Citește și...