Bebino a fost plasat în arest la domiciliu. Curtea de Apel București i-a anulat mandatul de arestare preventivă emis de Tribunal

Publicat: 22/01/2020 | 12:12

Curtea de Apel București a decis, marţi noaptea, plasarea în arest la domiciliu a lui Marius Alecu, cunoscut drept Bebino. Instanţa a stabilit o serie de măsuri şi obligaţii în cazul acestuia, pe care, dacă le va încălca, va fi rearestat. (VEZI AICI: BEBINO, ȘMECHER ȘI PE TARGĂ)

Astfel, judecătorii au anulat mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Alecu de Tribunalul București.

Interlopul a ajuns după gratii după un scandal sângeros cu Cezar Petcu, presupus membru al Clanului Țiganilor. Săbii, cuțite, unii spun că și topoare! Acestea au fost armele folosite în primul scandal de răsunet al anului în lumea interlopă. Bebino și Joe, actorii principali, înconjurați de gărzile lor, s-au ”încins” în cunoscuta ”Groapă” de pe Șoseaua Petricani, iar rezultatul a fost devastator pentru primul.

A ieșit șifonat rău, fără un deget, cu multiple tăieturi de sabie, și a ajuns la spital, unde medicii s-au îngrozit când l-au văzut. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, v-a prezentat, pas cu pas, clipele de teroare prin care au trecut cei doi protagoniști ai ”măcelului” din Capitală. (VEZI ȘI: FILMĂRI ÎN PREMIERĂ CU MOMENTUL ÎN CARE JOE ÎL “EXECUTĂ” PE BEBINO!)

Motivul măcelului

CANCAN.RO a aflat și motivul care ar fi condus la războiul de pe Petricani: este vorba despre fostul iubit al unei sexy-asistente TV! Totul ar fi plecat de la o ceartă între Robert Petriceanu (iubitul fostei asistente TV Florentina Raiciu, în 2015) și Cezar Petcu, cel care avea să-l ”tranșeze” pe Bebino.

S-a întâmplat în urmă cu aproximativ o lună. Atunci, Cezar l-ar fi agresat pe Robert. Unele surse din lumea interlopă spun că l-a bătut, altele, că l-a tăiat cu sabia, iar apoi ar fi intervenit Bebino. (NU RATA: TEMUTUL BEBINO, LA UN PAS SĂ DECLANȘEZE RĂZBOIUL ÎN VIAȚA DE NOAPTE A CAPITALEI! A INTRAT ÎN BAMBOO DE REVELION ȘI…)

Celebrul interlop devenit, în vară, șeful Clanului Sportivilor din zona Berceni s-ar fi dat peste cap și ar fi reușit să-i împace pe cei doi, astfel că povestea nu a ajuns în instanță, așa cum ar fi amenințat victima. Dar serviciul pe care i l-ar fi făcut nepotului lui „Napoleon” nu a fost gratis! Bebino i-ar fi cerut lui ”Joe” 2.000 de euro, plata pentru ”cadoul” pe care i l-a făcut. Cezar Petcu nu s-ar fi gândit o clipă să plătească, dar a răspuns afirmativ atunci când Bebino i-a dat întâlnire. Restul poveștii a devenit deja istorie. (VEZI AICI: AVEM PRIMELE IMAGINI CU BEBINO DUPĂ CE A FOST ”TRANȘAT” DE NEPOTUL CELEBRULUI NAPOLEON)

Citește și...