Bendeac s-a intalnit cu Serban Huidu si au avut o discutie aprinsa! „Imi cer scuze public. Am fost, pare-se, dezinformat”

Publicat: 09/04/2013 | 14:26
Bendeac s-a intalnit cu Serban Huidu si au avut o discutie aprinsa! „Imi cer scuze public. Am fost, pare-se, dezinformat”

Mihai Bendeac a marturisit pe o pagina de socializare ca s-a intalnit cu Serban Huidu si au avut o dicutie aprinsa cu privire la difuzarea piesei "2 in 1" la postul de radio in care activeaza fostul "carcotas".

„Cred ca nimic nu poate duce mai departe show-biz-ul romanesc decat corectitudinea. Astazi am avut o discutie incinsa (dar lamuritoare) cu Serban Huidu.Si-a dat cuvantul de onoare ca nu are o problema cu faptul ca eu sau Delia am face parte din alt trust si ca totul a fost o neintelegere de comunicare.Il cred.

Deci… Daca nu asta e argumentul pentru care piesa ”Doi in Unu” nu se difuzeaza/nu se va difuza pe Kiss, nu am NICIO problema! E dreptul oricarui radio sa nu creada intr-o piesa. Ei nu au crezut in a noastra. Pot sa accept fara retineri aceasta chestiune. Poate ca nu e indeajuns de buna pentru ei, poate nu e pentru targetul radiourilor, poate ca… orice! N-am nimic de comentat!”, a marturisit actorul pe Facebook.

Serban Huidu

Mai mult, Mihai Bendeac a tinut sa-si ceara scuze public pentru afirmatiile pe care le-a facut despre Serban Hudiu pe motiv ca a fost dezinformat.

„Acela cu trusturile era singurul argument care ma poate revolta. Restul, le accept cu toata responsabilitatea, atat eu, cat si Matache. Imi cer scuze public. Am fost, pare-se, dezinformat. PS – Valul urias de simpatie pe care melodia Deliei a starnit-o pe online, ma face sa nu ma intereseze daca va fi sau nu difuzata pe radio. Scopul a fost deja atins”, a mai scris Bendeac.

Ionut Chiperi

Citește și...