Benone Sinulescu, la un pas sa fie facut bucati de locomotiva! Doar o minune a facut sa nu pateasca ce a patit Nae Nicolae!

Publicat: 11/08/2014 | 16:26

In urma cu un an, Nae Niculae a fost sfartecat de un tren. Benone Sinulescu a fost si el la un pas sa sfarseasca la fel, dupa ce franele masinii sale au cedat, traversand sinele cu doar cateva secunde inaintea trenului.

Cu o cariera de peste 50 de ani in muzica, Benone Sinulescu a reusit de fiecare data sa se reinventeze si sa ramana in centrul atentiei. Ajuns la varsta de 77 de ani, insa, maestrul muzicii populare marturiseste cu sinceritate ca a dus o viata de poveste si ca ar putea sa scrie o carte cu intamplarile traite de-a lungul acestor ani. Unul dintre momentele pe care artistul nu le va uita niciodata a avut loc in urma cu cativa ani, atunci cand maestrul a vazut moartea cu ochii si a fost la un pas sa sfarseasca precum omul de afaceri Nae Nicolae, care a murit anul trecut sfartecat de tren, dupa ce a trecut pe langa bariera:

 

A vazut moartea cu ochii!

Benone Sinulescu sustine ca a fost doar racit
Benone Sinulescu sustine ca a fost doar racit

“Mai frica decat atunci nu mi-a fost niciodata. Conducea Ion Dragoi, iar eu stateam langa el, in dreapta. La un moment dat il aud cum striga “nu mai poot sa franeeez”. Eram printr-o localitate de prin Bucovina. Masina serpuia la un moment dat printre niste serpentine in panta abrupta, m-am speriat teribil. Timp de cateva zeci de secunde, mi-am retrait toata viata. Ma gandeam la nevasta-mea, la rude, la fani.

Nea Beni vrea sa mai dea jos cateva kilograme
Nea Beni vrea sa mai dea jos cateva kilograme

Cu o prezenta de spirit si un profesionalism salvator, Dragoi a reusit sa scoata masina din lantul de curbe, dar ne-a iesit in fata o linie ferata cu bariera pusa.

Nae Niculae

Am trecut prin ea, ingroaziti, iar la numai cateva secunde dupa noi a trecut, suierand infiorator, un tren accelerat. Nu am sa uit niciodata acele imagini, acele clipe. Mi se face si acum pielea de gaina“, a declarat Benone Sinulescu, pentru CANCAN.ro.

 

CITESTE SI:

Socant! Benone Sinulescu se pregateste de… propria inmormantare! Ce l-a facut pe cantaret sa isi faca pomana in avans!

Sa bati in lemn si sa nu iti vina sa crezi! Benone Sinulescu e milionar in euro! Afla-i povestea incredibila!

 

Si-a facut testamentul!

 

Benone Sinulescu

Ajuns la varsta de 77 de ani, Benone Sinulescu se gandeste la moarte, desi este sanatos tun si are multa putere de munca: “Asa este bine, sa las totul aranjat. Pai in momentele alea mai stie cineva, ceva? Asa, stiu eu ca am totul gata“, a declarat Nea Beni, pentru CANCAN.ro, semn ca trecerea in nefiinte nu-l sperie deloc.


Claudia Balan

Citește și...