Bercea Mondialu, condamnat DEFINITIV la 8 ani si 9 luni de inchisoare! Fiul si sotia sa vor ajunge si ei la inchisoare!

Publicat: 20/05/2014 | 11:44
Bercea Mondialu, condamnat DEFINITIV la 8 ani si 9 luni de inchisoare! Fiul si sotia sa vor ajunge si ei la inchisoare!

Sandu Anghel, zis si Bercea Mondialu, a fost condamnat definitiv la 8 ani si 9 luni de inchisoare. Acesta este acuzat ca in 2011 si-a injunghiat nepotul. De asemenea, au fost condamnati definitiv fiul lui Bercea Mondialu si sotia lui Bercea.

In februarie 2012, Tribunalul Olt l-a condamnat pe Bercea Mondial la sapte ani si sase luni de inchisoare cu executare, pentru tentativa de omor calificat. Tot atunci, magistratii i-au condamnat pe Florin Anghel la sapte ani si sase luni de inchisoare cu executare, iar pe Fanica Anghel la trei luni de inchisoare cu suspendare.

Ulterior, decizia Tribunalului Olt a fost contestata.
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, incarcerat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Craiova, a fost arestat preventiv in 20 februarie 2011, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, pe Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

bercea

In aprilie 2011, Bercea Mondial a fost trimis in judecata pentru tentativa de omor calificat, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si portul cutitului, fara drept, in locuri si imprejurari in care s-ar putea primejdui viata ori integritatea corporala a persoanelor.
___________________
Citeste si
Acuzatii incredibile! Transat ca la abator, In Irlanda, “cuscrul” lui Minune a fost adus in cosciug, in Romania… cu infectie!

Aroganta suprema! Uite cum si-a facut aparitia acest interlop, intr-un centru comercial! Toata lumea l-a aratat cu degetul
___________________

Procurorii Parchetului Curtii de Apel Craiova i-au mai trimis in judecata pe fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, zis Ambasador, pentru complicitate la tentativa de omor calificat si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, pe sotia interlopului din Olt, Fanica Anghel, zisa Stela, pentru instigare la marturie mincinoasa neurmata de executare si incercarea de a determina marturia mincinoasa.
Bercea Mondial a fost condamnat, in 18 aprilie 2013, de instanta suprema la doi ani de inchisoare cu executare, intr-un alt dosar in care este acuzat de evaziune fiscala si spalare de bani.

D.C.

Citește și...