Betty, prima poză în rochie de mireasă! Câţi bani i-a cerut Florin Salam ca să-i cânte la nuntă: „Am trecut cu vederea…”

Publicat: 24/01/2018 | 16:27

Peste aproape şapte luni, Betty Salam va deveni doamna Vişănescu. Fata cea mare a cunoscutului manelist se va căsători civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu. Astăzi, în cadrul unei emisiuni TV a fost făcută publică o poză de colecţie cu Betty şi logodnicul ei în care apar îmbrăcaţi ca-n ziua cea mare în care îşi vor uni destinele.

Citeşte şi: Fiica lui Florin Salam, decizie drastică înainte de nuntă: „Nu vreau să mă mai arate lumea cu degetul. După ce m-au înjurat şi mi-au spus…”

Pe 25 august, Betty şi Cătălin Vişănescu vor deveni soţ şi soţie în faţa unui ofiţer de stare civilă. Întrebată despre cine va întreţine atmosfera la petrecerea de după cununia civilă, tânăra artistă a spus că încă nu are o listă completă, însă, cu siguranţă nu va lipsi tatăl ei: Florin Salam. În legătură cu prestaţia lui, vedeta a glumit şi a spus că i-a cerut mulţi bani ca să cânte pentru ea şi viitorul său soţ.

„Încă nu m-am gândit cine o să fie. Dar o să fie tata – îţi dai seama. Mi-a cerut cam mult, dar am trecut cu vederea.”, a glumit fiica lui Florin Salam în cadrul emisiunii „Teo Show”.

Logodnicul lui Betty a dezvăluit că la nunta, care va avea loc anul viitor, crem este culoarea care va predomina.

„Crem va fi culoarea predominantă la nuntă. Meniul: sarmale, vom face un bufet cu sushi, fructe de mare”, a mărturisit Cătălin Vişănescu.

 

Citește și...