Betty Salam, glumă deocheată cu logodnicul ei, care ar putea intra în închisoare! Imaginea e publică şi este INTERZISĂ MINORILOR

Publicat: 21/10/2017 | 19:12

Betty Salam şi logodnicul ei sunt într-o vacanţă romantică în "bella" Italie! Astăzi, tânăra artistă i-a făcut o glumă lui Cătălin Vişănescu, iar aceasta nu poate fi povestită minorilor decât în varianta cenzurată. Cât despre poză... sub nicio formă nu trebuie arătată minorilor. Totul a fost făcut public chiar de fata cea mare a lui Florin Salam.

De câteva zile, Betty Salam şi bărbatul care îi va deveni soţ anul viitor sunt în Veneţia, oraşul romantismului pe pâine şi al iubirilor supreme. Astăzi, cântăreaţa s-a ţinut de şotii şi postat pe internet o poză cu gluma deocheată pe care i-a făcut-o lui Cătălin Vişănescu. În imaginea interzisă minorilor apar mai multe mini statuete cu femei şi bărbaţi dezbrăcate. Desigur, vedeta a dat focus pe un bărbat care e cu „comoara ridicată” şi care o trage de păr pe partenera sa. În plus, Betty i-a dat tag logodnicului ei.

Cătălin Vişănescu a cerut-o de soţie pe fata cea mare a lui Florin Salam luna trecută, pe 11 septembrie. Ei se vor căsători civil pe 28 august 2018. Betty şi logodnicul ei îşi doresc să meargă în Maldive în luna de miere.

 

 

A post shared by Betty Stoian (@betty.stoian) on

Citește și...