Bianca a rabufnit IN DIRECT, in emisiunea lui Capatos: „Sunteti niste nesimtiti. Va interzic sa ma mai…”

Publicat: 19/02/2014 | 09:43
Bianca a rabufnit IN DIRECT, in emisiunea lui Capatos: „Sunteti niste nesimtiti. Va interzic sa ma mai…”

Bianca Dragusnau e decisa sa isi spele imaginea grav sifonata in urma escapadei de la Paris cu Adi Cristea. Roscata vrea ca de acum inainte sa nu mai vorbeasca despre viata ei personala.

Invitata aseara in emisiunea lui Capatos, Bianca a precizat, inca o data, ca nu are nimeni dreptul sa o judece pentru ce a facut si ca s-a ajuns prea departe.

Ea s-a declarat dezamagita de tot ce i-a facut moderatorul emisiunii, care discuta despre ea in foarte multe emisiuni.

bianca

Tu esti cel care dirijeaza aceasta emisiune si e foarte urat ce faci. Ma ataci nejustificat, vorbesti foarte urat de mine. Nu iti dau voie sa ma judeci, iti interzic. Vorbesti numai prostii, esti circarul sef. Nu esti corect cu mine. Esti un om fara scrupule, m-ati facut sa sufar. Sunteti cu toti niste nesimtiti. Tu m-ai dezamagit. Nu ai dreptul sa ma judeci, mai ales ca eu mi-am asumat partea mea de vina. Eu voi face toate lucrurile posibile sa nu mai apar. Tu esti singurul om care m-a decredibilizat. Eu imi doresc un gram de respect din partea ta. Eu totusi am avut incredere in tine si am venit in aceasta seara in emisiune. Si pe gratis”, a spus, nervoasa, Bianca.

bianca

La randul lui, Capatos a incercat sa isi pastreze calmul si i-a spus roscatei sa ea este singura care poate opri presa sa ma fie interesata de ea. „Retrage-te si tu. Nu mai da apa la moara. Ai mai vazut-o pe Oana Zavoranu la TV in ultimele 6 luni? A spus ca nu mai apare si nu a mai aparut…”, i-a replicat prezentatorul show-ului pacatos.

 

C.V.
 

Citește și...