Bianca a vorbit in premiera despre cat de saraca era in adolescenta! Purta pungi in pantofi si isi croia rochii din perdele!

Publicat: 05/07/2013 | 00:12

Drama fara sfarsit pe care pare s-o traiasca Bianca Dragusanu vine cu un nou episod pe micul ecran. Roscata marturiseste ca a avut o copilarie plina de lipsuri, in micutul oras Calan.

In copilarie, Bianca nu avea de nici unele
In copilarie, Bianca nu avea de nici unele

“Atunci cand eram foarte tanara, tin minte ca am umblat cu o pereche de pantofi vreo trei sau patru ani pana cand s-au dezlipit. Si venise iarna la un mom dat, nu stiu, eram mica, clasa a opta, si s-au dezlipit si era iarna afara si ca sa nu mi se ude sosetele, purtam pungi, in pantofii aceia, bagam picioarele in pungi. Si atunci cred ca am facut o obsesie pentru pantofi pentru ca am fost copii necajiti. Amandoua, si eu si sora mea”, isi incepe Bianca dezvaluirile.

Acum isi permite pantofi de la branduri de lux, genti scumpe si haine de firma
Acum isi permite pantofi de la branduri de lux, genti scumpe si haine de firma

Nici hainele nu-i cadeau din sifonier. Dar Bianca se visa, inca de atunci, o mica printesa cu rochii vaporoase.

“Aveam doua-trei rochii pentru ca nu-mi permiteam sa-mi cumpar altele, le modificam , le taiam, coseam cu mana. Faceam rochii chiar si din perdele daca poti sa-ti imaginezi. Din orice faceam o rochie. Apoi rochia o transformam in fustita, apoi devenea o bluza, apoi un maieu, apoi o bustiera. si apoi o prinzatoare de par si pa!”

Nevoia si inspiratia au transformat-o pe Cenusareasa in om de afaceri.

Bianca

“Am cumparat niste haine de la second-hand, parca, pe care le-am accesorizat, le-am modificat, le-am cusut cu mana. Am o rabdare incredibila… Zile intregi, saptamani intregi… Au aratat impecabil si le-am vandut si din asta am facut primii bani, prima oara.”

Dupa ani, Bianca a ajuns sa imbrace tinute dintre cele mai scumpe. Sa-si lipeasca bratele de pielea fina de pe posete de mii de euro. Sa incalte pantofi la fel de valorosi ca o masina.

“ Normal ca apreciezi banul mai mult atunci cand il muncesti. Sunt un om echilibrat si chibzuit, nu fac excese din niciun punct de vedere. Intotdeauna ma gandesc la ziua de maine, la viitor. Intotdeauna am pus capul linistita pe perna, pentru ca mi-am asigurat o independenta financiara.”

C.B./ A.l.
 

Citește și...