Bianca, abordata pe strada de un necunoscut! Admiratorul a vrut autograf pe piept, ea a semnat pe mana

Publicat: 24/09/2012 | 00:00
Bianca, abordata pe strada de un necunoscut! Admiratorul a vrut autograf pe piept, ea a semnat pe mana
Prezenta Biancai Dragusanu la emisiunea CANCAN Tv, difuzata de luni pana joi de la ora 22.00 pe postul ACASA, i-a crescut acesteia din nou cota de popularitate, fosta iubita a lui Adrian Cristea fiind acum acostata in trafic de admiratori. Un astfel de episod a avut loc zilele trecute, atunci cand un barbat a oprit in dreptul masnii Biancai, a coborat si i-a cerut un autograf.

Bianca se afla la volanul masinii sale in zona Pietei Victoria din Bucuresti, iar in momentul in care s-a oprit in coloana, un barbat aflat intr-o masina situata langa cea a Biancai, a scos capul pe geam, a intrebat-o ceva, dupa care a coborat.

Tanarul s-a uitat in oglinda si-a deschis unul din nasturii camasii, dupa care a mers la Bianca, fiind tot numai un zambet, si i-a cerut un autograf. El ar fi vrut ca fosta iubita a lui Cristea sa i-l dea pe piept, insa Bianca a semnat… un pic mai jos, mai exact pe bratul acestuia, folosindu-se de un pix pe care il avea in masina.

Multumit ca a reusit sa-i smulga Biancai Dragusanu un atutograf, chiar daca nu acolo unde voia el, barbatul i-a multumit acesteia, i-a zambit frumos, dupa care a mers inapoi la masina. Iar fosta lui Cristea si-a continuat drumul, nu inainte de a-si pune sepcuta pe cap.

Bianca Dragusanu: „Andreea Balan danseaza cel mai bine din Romania, imi doresc sa invat si eu sa valsez ca in filmele romantice”

Tania Budi: „Mie nu mi-a zis Adrian Cristea ca ma iubeste, doar Biancai i-a spus”

Citește și...