Bianca Dragusanu a rabufnit la TV: „Te rog sa taci si sa nu te bagi intr-o discutie de care habar nu ai” Vezi cui i-a spus asta

Publicat: 17/07/2013 | 18:48
Bianca Dragusanu a rabufnit la TV: „Te rog sa taci si sa nu te bagi intr-o discutie de care habar nu ai” Vezi cui i-a spus asta

Bianca Dragusanu si-a iesit din sarite cand i-a vazut la tv pe prietenii lui Adrian Cristea discutand despre viata ei.

Unul dintre amicii lui Cristea a spus ca Bianca ii transmitea numai mesaje dulci prin intermediul lui, iara cum nu mai recunoaste. Vedeta a intrat in direct prin telefon si a incercat sa faca lumina in acest caz.

prieten Cristea

„Te rog sa taci si sa nu te bagi intr-o discutie de care habar nu ai. Spui niste lucruri despre care nu ai habar. Eu i-am zis lui Adi ca nu ma impac cu el pentru ca il iubesc pe Victor. Nu aveti dreptul sa fiti aici”, a declarat Bianca Dragusanu la TV.

Cat despre Cezar, cel caruia Bianca urmeaza sa-i naseasca fiul, desi, ieri, a spus ca nu vrea sa mai discute cu el, roscata a avut cuvinte de lauda, dar i-a tinut si o teorie.

Cezar

„Cezar, oricum, tu la multe dintre discutiile dintre noi ai fost prezent. E vorba despre viitorul si prezentul meu. E vorba despre viata mea, dar nu vad de ce sunteti aici. Nu aveti dreptul sa schimbati destinele oamenilor. Astea erau treburile noastre si nu era necesar sa le discutati la tv. Ce s-a intamplat acum nu trebuia sa se intample”, a conchis Bianca.

banner

L.C

Citește și...