Bianca Drăguşanu, apariţie provocatoare de Ziua României! Ţinuta ei i-a stârnit pe toţi: „Dincolo de orice disconfort de moment…”

Publicat: 01/12/2017 | 17:38

De 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, Bianca Drăguşanu i-a surprins pe toţi când a apărut în platoul emisiunii pe care o prezintă. Partenera lui Victor Slav a îmbrăcat o ie pe care au fost cusuţi trandafiri roşii, dar şi alte motive tradiţionale. Când şi-au coborât privirile spre picioarele vedetei, tuturor li s-a tăiat respiraţia. Prezentatoarea TV era tare sexy!

La ia spectaculoasă, Bianca Drăguşanu şi-a pus o fustă neagră de piele, pe care erau aplicate mai multe perle şi o pereche de cizme lungi, peste genunchi. Odată ce a păşit în platoul emisiunii „Te vreau lângă mine”, vedeta a transmis un mesaj emoţionant.

„La mulţi, România! La mulţi ani, români! Români de pretutindeni! La mulţi ani şi celor care s-au născut în altă ţară, dar au ales să trăiască în România. România e magie! Mereu să ţineţi minte asta! Dincolo de orice disconfort de moment! Românii au inimă caldă şi multă dragoste de oferit. Să trecem la paravane şi să vă văd plecând acasă mână în mână şi cu iubire în suflet”, a spus Bianca Dragusanu astăzi în cadrul emisiunii pe care o prezintă. 
 

Citește și...