Bianca Drăguşanu, despre „codul bunului musafir”! Regula 4 este strict pentru femei: „Nu-i faceţi observaţie lui iubi în legătură cu…”

Publicat: 20/12/2017 | 13:30

Carismatica Bianca Drăguşanu a inventat în câteva minute regulile "codului bunului musafir". Prezentatoarea TV a enumerat patru dintre ele, iar când a vrut să o spună pe cea mai importantă, solistul band-ului din emisiunea pe care vedeta o moderează a întrerupt-o şi a spus-o el. Aceasta se referă la faptul că atunci când eşti în vizită, nu trebuie să uiţi să mai pleci – poate gazda mai are şi alte planuri.

Despre cea de-a patra regulă, Bianca Drăguşanu a spus că e strict pentru doamne şi domnişoare. Ele nu trebuie să le atragă atenţia partenerilor lor în public dacă beau pahar după pahar.

«Codul bunului musafir»:
1. Nu trebuie să mergeţi neanunţaţi sau neinvitaţi în vizită.
2. Fiţi punctuali… Păi, puneţi gazda într-o situaţie neplăcută dacă veniţi mai devreme sau mai târziu.
3. Nu e frumos să veniţi cu mâna goală, chiar dacă gazda insistă să nu aduceţi nimic.
4. Şi pentru doamne: nu-i faceţi observaţie lui iubi în legătură cu numărul de pahare, pentru că sunteţi în public şi nu se face asta”
, a spus Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D.

„Aceeaşi regulă se aplică şi în cazul femeilor, să ştii, Bianca!”, a afirmat o doamnă din public.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu „şi-a terorizat” primul iubit când i-a cunoscut părinţii! A povestit totul cu lux de amănunte

În urmă cu un an, prezentatoarea TV şi Victor Slav au devenit părinţi pentru prima dată. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Vedeta a născut la o clinică privată, iar fiica ei a avut o lungime 50 de cm şi o greutate de 3.250 de grame.

Citește și...