Bianca Drăgusanu, făcută praf de Mircea N. Stoian: „Face la fel ca Alexandra Stan pentru a câştiga simpatia publicului”

Publicat: 28/06/2013 | 08:40
Bianca Drăgusanu, făcută praf de Mircea N. Stoian: „Face la fel ca Alexandra Stan pentru a câştiga simpatia publicului”

Mircea N Stoian, fostul coleg al Biancăi de la "Un show păcătos", nu este prea convins că roscata spune adevărul in privinţa lui Coco Păun.

Ani la rând a avut doar cuvinte de laudă pentru fostul iubit, interlopul Coco Păun, dar săptămâna trecută s-a hotărât să spună adevărul. Bianca sustine că a dus o viata de cosmar in timpul relatiei cu Coco, care a sechestrat-o si ar fi bătut-o crunt, de mai multe ori.

Mircea N Stoian are dubii in privinta acestor relatări cu iz de telenovelă ale Biancăi.

„Daca nu mai voia sa il vada pe Coco Paun, de ce a mai iesit cu povestea asta in presa? Ani de zile a povestit despre acest accident cand a sarit cu masina de pe pod si zicea ca ii e rusine de adevar. Acum nu ii mai este? Eu cred ca se repozitioneaza, a fost lider de media si a incercat sa revina cu tot felul de propuneri care nu au iesit, i-a scazut cota de popularitate. A vazut ca demersul Alexandrei Stan are succes, face si ea la fel pentru a castiga simpatia publicului, pentru a fi in prim plan iar si sa obtina ceva material. Se repune in joc povestea„.

stoian

, a m„Bianca are o calitate mare: disimuleaza perfect. Este o actrita care trebuie sa se disciplineze, daca facea cursuri, ajungea sus. Ea e nesincera. Universul se invarte in jurul ei. Cand vrei sa atragi copmasiunea asupra ta si vrei sa blamezi pe cineva, dai tot felul de epitete. Mie mi s-a parut o reactie fireasca. Impotriva adevarului sunt reactii viscerane. Nu vreau sa ii iau apararea Biancai si nici a lui Coco Paun. Vreau sa privesc aceasta desfasurare de forte ca pe un business”, a declarat jurnalistul in timpul unei emisiuni TV.